5 Massimo Dutti αρώματα που μυρίζουν πολυτέλεια: Με ποια επώνυμα πανάκριβα μοιάζουν

15:54 4/1/2024 - Πηγή: InStyle
Σίγουρα γνωρίζετε ότι τα αρώματα dupes του Zara είναι από τα πιο δημοφιλή επειδή μυρίζουν πολυτέλεια. Αλλά γνωρίζατε ότι το αδελφάκι του, το Massimo Dutti, έχει επίσης μερικά αρώματα εμπνευσμένα από σχεδιαστές;

Αν μόλις κάνατε κλικ σε αυτό το άρθρο σημαίνει ότι είστε λάτρης των αρωμάτων. Έτσι γνωρίζετε καλά πως τα αρώματα αποτελούν συχνά μία επένδυση. Χρειάζονται σκέψη πριν από την επιλογή τους γιατί κοστίζουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα αρώματα dupes, δηλαδή

αντίγραφα, είναι τόσο δημοφιλή, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε έναν εμπνευσμένο συνδυασμό με ένα κλάσμα του κόστους ενός αρώματος πολυτελείας. Σίγουρα γνωρίζετε ότι τα αρώματα dupes του Zara είναι από τα πιο δημοφιλή επειδή μυρίζουν πολυτέλεια. Αλλά γνωρίζατε ότι το αδελφάκι του, το Massimo Dutti, έχει επίσης μερικά αρώματα εμπνευσμένα από σχεδιαστές;

Massimo Dutti Black Evening: Θυμίζει το Tom Ford Ombre Leather

Σημαντικές νότες: Οσμανθός, σαφράν, δέρμα. Το Massimo Dutti Black Evening θυμίζει πολύ το Ombre Leather του Tom Ford. Αξίζει να το διαπιστώσετε κι εσείς αν σας αρέσουν οι νότες δέρματος.

Massimo Dutti Cotton & Green Sage: Θυμίζει το Loewe Aire A Mir Aire

Οι βασικές του νότες είναι: Λουλούδι βαμβακιού, περγαμόντο, φασκόμηλο, δενδρολίβανο, λευκός μόσχος και σανδαλόξυλο. Είναι ελαφρύ, αέρινο και φρέσκο με νότες εσπεριδοειδών, αλλά με πινελιές ζεστασιάς σαν δέρμα, χάρη στον μόσχο και το σανδαλόξυλο.

Massimo Dutti Cristal Zest: Θυμίζει το Jo Malone Lime Basil & Mandarin

Κύριες νότες: Πικρό πορτοκάλι, μανταρίνι, κρέμα cassis, βασιλικός, petitgrain, Earl Grey, κεχριμπάρι, πατσουλί. Αυτή είναι μια όμορφη σύνθεση εσπεριδοειδών με νότες φρεσκάδας από τον βασιλικό και το Earl Grey.

Massimo Dutti 01 Limited Edition: Θυμίζει το Frederic Malle En Passant

Σημαντικές νότες: Νότες θαλάσσης, περγαμόντο της Καλαβρίας, σιτάρι, λεβάντα, μόσχος, βανίλια και ίριδα. Αν λατρεύετε τα λουλουδάτα αρώματα με ένα ιδιαίτερο twist τότε δοκιμάστε αυτό και δε θα χάσετε.

Massimo Dutti White Tulip & Barley: Θυμίζει το Byredo Bal D’Afrique

Οι βασικές νότες του Massimo Dutti White Tulip & Barley είναι: Νότες κορυφής: Περγαμόντο, αφρικανικός κατιφές, μαύρη σταφίδα * Νότες καρδιάς: τουλίπα, άνθη πορτοκαλιάς, κυκλάμινο * Νότες βάσης: Κέδρος, σανδαλόξυλο, μόσχος. Παρόμοιο με το εμβληματικό Bal D’ Afrique που λατρεύουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα