Selena Gomez: Η εμμονή της με τους κορσέδες είναι κολλητική!

17:02 21/9/2023 - Πηγή: InStyle

Από το να εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί σπουδαίων μουσικών βραβείων και το να πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και από την κυκλοφορία νέας μουσικής, στην παρουσίαση των προϊόντων της για την καταπολέμηση της ακμής, η Selena Gomez μπορούμε να πούμε ότι έχει το τελευταίο διάστημα γεμάτο πρόγραμμα.

MTV VMAs 2023: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

Φαίνεται ότι η super επιδραστική σταρ

βρήκε την go-to outfit που λειτουργεί καλύτερα για αυτήν, το στιλ και το τι ταιριάζει στον σωματότυπό της. Και για τις περισσότερες από τις παραπάνω περιστάσεις επέλεξε να φορέσει ένα από τα πιο σέξι και θηλυκά items, τον κορσέ. Άλλοτε σε μορφή μίνι corset dress όπως στο after party των MTV VMA Awards 2023 και άλλοτε ως bustier top, το στοιχείο αυτό πρωταγωνιστεί στις πρόσφατες εμφανίσεις της 31χρονης Selena.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erin Walsh (@erinwalshstyle)

H τραγουδίστρια και ηθοποιός που συνεργάζεται με τη στιλίστρια Erin Walsh έχει λατρέψει το εφέ της σμιλευμένης σιλουέτας που προσφέρει ένας κορσές. Και η αλήθεια είναι ότι την κολακεύει ιδιαίτερα, αναδεικνύοντας το όμορφο μπούστο και τονίζοντας τη μέση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion Bomb Daily (@fashionbombdaily)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Αν την ακολουθείτε στα κοινωνικά δίκτυα, πιθανότατα θα έχετε προσέξει πόσο συχνά επιλέγει bustiers, τα οποία συνδυάζει με απλά παντελόνια, τζιν ή σορτσάκια, όπως άλλωστε και στο video clip του τελευταίου της single “Single Soon”. Σε αυτό η Selena φορά ένα αστραφτερό bustier top σε μωβ απόχρωση από το brand The Andamane.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE ANDAMANE (@theandamane)

Ακόμα όμως και σε μια απλή καθημερινή ημέρα η Selena επιλέγει ένα corset top σε nude απόχρωση και το συνδυάζει με άλλα basic κομμάτια. Δεν παραλείπει φυσικά να κάνει «δώρο» στους 429 εκατ. θαυμαστές της μια mirror selfie.

@selenagomez/Instagram Stories

H επιστροφή του trend έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του ήδη από τις προηγούμενες σεζόν στα πλαίσια της αναβίωσης του Y2K fashion. Ήταν μόινο θέμα χρόνου η Selena να ενδώσει στην γοητεία τους και να μας κολλήσει!

Corset Dress: H σέξι λεπτομέρεια στα φορέματα των celebrities

Keywords
Τυχαία Θέματα