Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι «Survivors» που θα είναι καλεσμένοι στον γάμο τους!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την ερχόμενη Κυριακή 14/9!

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, παρουσία συγγενών και φίλων. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από δύο ημέρες, μάλιστα, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα και

η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού, η οποία αναφέρει: «Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη και της Ουρανίας, το γένος Σουλτανή, που γεννήθηκε στη Σκιάθο Σποράδων και κατοικεί στα Μελίσσια Αττικής, και η ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, το γένος Γεοργοστάθη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό».

Οι «Survivors» που θα πάνε στον γάμο του ζευγαριού

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα έχουν  αρκετούς καλεσμένους στον γάμο τους. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκονται και πρώην συμπαίκτες του γαμπρού από το «Survivor».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Fay’s Time» και της Μάρτζυ Λαζάρου, στο πλευρό του ζευγαριού θα βρεθούν αυτή την πολύ σημαντική ημέρα για εκείνους οι εξής: Μπο, Στέλλα Χαμπέρη, Σάρα Εσκενάζυ, Γιώργος Χρανιώτης, Ηλίας Μπόγδανος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιάννης Σπαλιάρας, Ελένη Δάρρα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα αναφέρει το ρεπορτάζ: 

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη στον αέρα της εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και το γιόρτασαν στο λούνα παρκ – Φωτογραφίες

Φίλιππος Πλιάτσικας: Απαντά στο γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα