Rosamund Pike: Με “προστατευτικό βέλο” στις Χρυσές Σφαίρες μετά το ατύχημα στο σκι

18:30 8/1/2024 - Πηγή: InStyle

H Rosamund Pike μετέτρεψε το ατύχημα που σημάδεψε το πρόσωπό της σε μία νίκη της μόδας. Η 44χρονη ηθοποιός προκάλεσε αίσθηση στο κόκκινο χαλί για τις Χρυσές Σφαίρες με την ξεχωριστή της εμφάνιση.

Η Pike επέλεξε δαντελένιο, ολόμαυρο σύνολο με ένα περίπλοκο βέλο που έκρυβε επιμελώς το πρόσωπό της. Μιλώντας στον ρεπόρτερ του Variety, Marc Malkin, στο κόκκινο χαλί αποκάλυψε ότι φορούσε το περίτεχνο headpiece για λόγους πέρα

από τη μόδα.

first she’s iconic

and she’s rosamund pike pic.twitter.com/DSotEzh3zF

— child of fishwives *ੈ✩‧₊˚ elle (@blanketsnpikes) January 8, 2024

Rosamund Pike says she had a skiing accident the day after Christmas. #GoldenGlobes https://t.co/bTYJ1neAOi pic.twitter.com/HWqVitwVfY

— Variety (@Variety) January 7, 2024

Όπως είπε η Pike για το δαντελένιο αξεσουάρ που κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της “είναι προστατευτικό βέλο για την περίσταση. Είχα ένα ατύχημα στο σκι τα Χριστούγεννα. Όχι ακριβώς αυτό που θέλεις ξέροντας ότι στις 7 Ιανουαρίου είναι οι Χρυσές Σφαίρες”

Η Pike είπε ότι το ατύχημα άφησε το πρόσωπό της “εντελώς διαλυμένο” στις 26 Δεκεμβρίου, οπότε σκέφτηκε: “Πρέπει να κάνω κάτι“. Αφού ο Malkin επισήμανε ότι το πρόσωπό της φαινόταν να μην έχει τραύματα από το ατύχημα, το οποίο συνέβη περίπου δύο εβδομάδες πριν από την απονομή, η Pike είπε ότι “θεραπεύτηκε” – αλλά αποφάσισε να κρατήσει το βέλο.

“Κατά κάποιο τρόπο ερωτεύτηκα το look”, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα