Το “ξέσπασμα” της Jennifer Lawrence στις Χρυσές Σφαίρες – “Αν δεν κερδίσω φεύγω…”

15:31 8/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lawrence είναι γνωστή για το αστείρευτο χιούμορ της και τα πειραγματά της στους φίλους και διάσημους συναδελφους της. Οι Χρυσές Σφαίρες δεν αποτέλεσαν εξαίρεση, καθώς η σταρ είχε κάθε ευκαιρία να ξεδιπλώσει το… κωμικό της ταλέντο.

Η Lawrence βρήκε να αστειευτεί τη στιγμή που η κάμερα έπεσε πάνω της ενώ καθώς ανακινώνονταν οι έξι υποψήφιες που διεκδικούσαν το βραβείο για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία

σε μιούζικαλ/κωμωδία. Η Jennifer Lawrence κοίταξε με ύφος την κάμερα και ξέσπασε: “Αν δεν κερδίσω, φεύγω!”.

Jennifer Lawrence at the #GoldenGlobes:

“If I don’t win, I’m leaving”

pic.twitter.com/L5WPeAXFnw

Pop Base (@PopBase) January 8, 2024

Ωστόσο, η Emma Stone ήταν η νικήτρια της κατηγορίας και η Lawrence δεν φάνηκε να απογοητεύεται. Φυσικά, ούτε έφυγε όπως είχε απειλήσει αστειευόμενη. Μάλιστα, χειροκρότησε θερμά τη Stone ενώ ανέβαινε στη σκηνή να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα της, φωνάζοντας “μητέρα!”.

Jennifer Lawrence’s reaction to Emma Stone winning at the #GoldenGlobes pic.twitter.com/QWOA2XvaUh

Film Updates (@FilmUpdates) January 8, 2024

Η Stone και η Lawrence είναι φίλες εδώ και χρόνια και οφείλουν τη μακροχρόνια σχέση τους στον Woody Harrelson, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Stone στην ταινία Zombieland του 2009 και αργότερα συνεργάστηκε με τη Lawrence στις ταινίες Hunger Games του 2010.

“[Η Stone] μου έστειλε μήνυμα ότι πήρε τον αριθμό μου από τον Woody”, δήλωσε η Lawrence στο Vanity Fair το 2016. “Της απάντησα, άει γ@μ$σ$υ! Και από τότε είμαστε πολύ καλες φίλες“.

Keywords
Τυχαία Θέματα