Romantic bohemian: 5 βασικά items, τα οποία χρειάζεστε για να υιοθετήσετε την απόλυτη τάση της άνοιξης

09:40 12/3/2022 - Πηγή: InStyle

Γήινες αποχρώσεις, λαχούρια και ξύλινες λεπτομέρειες σε παπούτσια και αξεσουάρ συνδυάζονται με τον πιο μοναδικό τρόπο με μακριά φορέματα και βολάν, και δημιουργούν τα πιο ρομαντικά outfits. Καθώς η άνοιξη πλησιάζει, η ντουλάπα μας γίνεται πιο ανάλαφρη και τα looks μας πλησιάζουν τη φύση. Η bohemian αισθητική ανθίζει μαζί με τα πρώτα λουλούδια και το στιλ υποδέχεται την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου. Βασικά items που αποπνέουν ρομαντισμό είναι και τα μόνα ρούχα που θα χρειαστείτε για να περάσετε τη φετινή άνοιξη.

Instagram @dimodaaa

Maxi

printed φούστα: tribal μοτίβα και χρώματα της γης αποτυπώνονται πάνω σε μακριές φούστες, μετατρέποντάς τες στο απόλυτο κομμάτι της bohemian γκαρνταρόμπας. Γιλέκα, πλεκτά και μπότες θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε με extra boho αισθητική το look.

Instagram @camillacoelho

Φόρεμα με βολάν: και αν είναι δυνατόν σε nude αποχρώσεις, ξανά. Τα λαχούρια επίσης, θα δώσουν το εφέ εκείνο που χρειαζόμαστε για να συνδυάσουμε τα δύο διαφορετικά στιλ. Bohemian με λαχουρέ μοτίβα από τη μία, romantic με φρού-φρού κι αρώματα από την άλλη.

Instagram @tamara

Knit ινδιάνικη ζακέτα: την οποία η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, θέλει συνδυασμένη με λευκά και εκρού. Το statement αυτό κομμάτι θα κάνει τα look σας να ξεχωρίσουν δίνοντας τους μια φρέσκια πνοή. Φροντίστε μόνο να έχουν τις ιδιαίτερες εκείνες φουντίτσες που κρέμονται χαριτωμένα.

Instagram @jolina.born

Jacket με κρόσια: σε ινδιάνικα vibes συνεχίζουμε να κινούμαστε, καθώς τα δύο αυτά στιλ αλληλοσυμπληρώνουν το ένα το άλλο. Συνδυάστε το με ρομαντικά ανάλαφρα φορέματα σε κάθε μήκος, με πιο θηλυκά αξεσουάρ και παπούτσια ή με cute χρώματα.

Instagram @thestylestalkercom

Μάξι αέρινο φόρεμα: το απόλυτο! Ένα ρούχο που δεν χρειάζεται περιττές συστάσεις καθώς πολύ καλά γνωρίζετε ότι αντιπροσωπεύει bohemian και romantic style ταυτόχρονα. Είτε με σανδάλια, είτε με μπότες, το ρούχο αυτό είναι μοναδικό και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα