Rocco Ritchie: Η πρώτη fashion φωτογράφιση του γιου της Madonna

13:19 14/8/2021 - Πηγή: InStyle

Ο πατέρας του είναι ο Βρετανός σκηνοθέτης Guy Ritchie και η μητέρα του η βασίλισσα της pop. Ήταν λοιπόν λογικό ο Rocco Ritchie να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος μεγαλώνοντας. Ο γιος του πρώην ζευγαριού είναι πλέον 20 ετών και πρόσφατα ξεκίνησε να κάνει τα επαγγελματικά βήματά του. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στην πρώτη του fashion φωτογράφιση και το αποτέλεσμα αναμφίβολα μας εντυπωσίασε.

Η

Lourdes Leon είναι ολόιδια η Madonna

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη madennis (@itsmadennis)


Ο Rocco Ritchie έκανε το καλλιτεχνικό ντεμπούτο του με μια φωτογράφιση για το περιοδικό “The Rake”. Όταν είδαμε τις ασπρόμαυρες εικόνες που κυκλοφόρησαν, μας ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό οι δεκαετίες του ’40 και του ’50. Το στυλ του νεαρού μοντέλου είναι ο ορισμός της κλασικής κομψότητας, καθώς τον βλέπουμε ντυμένο με retro κοστούμια και αξεσουάρ. Θυμίζει χωρίς καμία αμφιβολία γοητευτικό gentleman άλλης εποχής, τόσο στο ντύσιμο όσο και στον τρόπο συμπεριφοράς του. Στην τελευταία λήψη, τον βλέπουμε να χαμογελάει την ώρα που διορθώνει το χτένισμά του και μοιάζει σαν δίδυμος του θρυλικού James Dean.

Cameron Diaz: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Rake (@therake)

Αυτό τον καιρό, σπουδάζει στο Central Saint Martins στο Λονδίνο. Εκεί διαμένει με τον πατέρα του, ο οποίος και είχε κερδίσει την επιμέλεια του γιου του μετά το θυελλώδες διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του. Η σχέση της Madonna με τον Rocco δεν ήταν πάντα άριστη και έχουν περάσει μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς επικοινωνία. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα την είχε μπλοκάρει στο Instagram, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να διαγράψει το προφίλ του. Ωστόσο, η κατάσταση μεταξύ τους έχει πλέον βελτιωθεί και περνούν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Η σημαντική δικαστική νίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα