Ben Affleck: Ο τρόπος που επηρέασε την αγορά κοσμημάτων

10:12 14/8/2021 - Πηγή: InStyle

Τους τελευταίους μήνες, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι ξανά μαζί και πιο χαρούμενοι από ποτέ. Όπως ήδη γνωρίζουμε, οι δυο τους ήταν ζευγάρι στο παρελθόν και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί το 2002. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε κάνει τότε ένα δώρο στη σύντροφό του και μάλλον είχε συμβουλευτεί το τραγούδι της Marilyn Monroe “Diamonds Are a Girl’s Best Friend”. Πιο συγκεκριμένα, χάρισε στη star ένα εκθαμβωτικό δαχτυλίδι με ροζ

διαμάντι.

Jennifer Aniston και David Schwimmer: Φημολογείται ότι είναι ζευγάρι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben and Jen (@bennifer1.0)

Εκείνο το έτος λοιπόν ο Affleck πήγε στο κατάστημα του Harry Winston, για να αγοράσει ένα σπάνιο, κομψό ροζ – το αγαπημένο χρώμα της JLo – διαμάντι 6,1 καρατιών με λευκές διαμαντένιες πλευρές, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο παραμένει ένα από τα πιο iconic δαχτυλίδια αρραβώνων διασημοτήτων μέχρι σήμερα.

Η Jennifer Lopez σε τρυφερή στιγμή με την κόρη της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BenAffleckJenniferLopez (@benniferfanpage)

Με αυτή την κίνησή του, ο Ben Affleck δεν εντυπωσίασε μόνο την JLo αλλά και όλους όσους είδαν το πολυτελές κόσμημα.

Αυτό που δεν είχε προβλέψει όμως είναι το γεγονός ότι θα επηρέαζε καθοριστικά την αγορά διαμαντιών. Αναλυτικότερα, η δημοτικότητα των συγκεκριμένων ροζ πολύτιμων λίθων εκτοξεύθηκε στα ύψη. Αποτελούν πλέον τις πιο πολυπόθητες πέτρες στον κόσμο, αλλά και τις πιο σπάνιες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PerezHilton.com (@perezhilton)

“Τα λευκά διαμάντια κυριαρχούν στην αγορά και είναι άφθονα. Είναι όμως άχρωμα”, είχε δηλώσει ο Greg Kwiat, διευθύνων σύμβουλος της Kwiat Diamonds. “Το κόκκινο, το ροζ, το μπλε, το πορτοκαλί και το πράσινο είναι εξαιρετικά σπάνια, ενώ το κίτρινο, το καφέ και το μαύρο, είναι ευρέως διαθέσιμα. Υπάρχουν περισσότεροι πίνακες του Πικάσο στον κόσμο από ό,τι φυσικά ροζ και μπλε διαμάντια σε μέγεθος ενός καρατιού”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Winston (@harrywinston)

Keywords
Τυχαία Θέματα