«Prêt-à-Porter»: Η σατιρική ταινία για την μόδα γίνεται σειρά

10:12 3/9/2021 - Πηγή: InStyle

Ο κόσμος της μόδας φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει και πολύ (αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση των influencers και την στροφή προς την βιωσιμότητα) από την σατιρική ταινία του 1994, «Prêt-à-Porter» σε σκηνοθεσία Robert Altman, με ατάκες τύπου: “Πως καταφέρνεις να είσαι στην κορυφή; Εκμεταλλευόμενος τις ανασφάλειες των άλλων”, να ανταποκρίνονται δυστυχώς και στην σημερινή πραγματικότητα.

Το story διαδραματιζόταν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με πρωταγωνιστές ένα all-star καστ συμπεριλαμβανομένων των

Sophia Loren, Julia Roberts, Tim Robbins, Forest Whitaker, Kim Basinger, Lauren Bacall, François Cluzet και Marcello Mastroianni, μαζί με διάφορους εκπροσώπους από τον χώρο της μόδας να παίζουν τους εαυτούς τους όπως Sonia Rykiel, Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferre, Naomi Cambell και Claudia Schiffer.

deadline.com

Το φιλμ που δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές όταν κυκλοφόρησε, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με το Deadline, η πλατφόρμα streaming Paramount+ αναπτύσσει μια σειρά βασισμένη στην ταινία, η οποία θα περιστρέφεται γύρω από μια νέα γενιά μοντέλων, σχεδιαστών και εκπροσώπων του Τύπου που όλοι διεκδικούν την επιτυχία στην fashion industry.


Δεν υπάρχουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά, αλλά το καστ σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι «ποικιλόμορφο και πολυπολιτισμικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα