Pete Davidson: Αποχαιρετά τους συναδέλφους του με μια συγκινητική κίνηση

20:16 7/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Pete Davidson πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά “Bupkis”, η οποία ήταν βασισμένη στη ζωή του. Αποφάσισε να αποχωρήσει, διακόπτοντας την παραγωγή. Σύμφωνα με το TMZ, χάρισε μεγάλα χρηματικά ποσά στους δημιουργούς.

Μοίρασε “εκατοντάδες χιλιάδες” δολάρια στους δημιουργούς της 1ης σεζόν, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη σκληρή δουλειά τους.

“Πάντα έβλεπα το ‘Bupkis’ ως ένα παράθυρο στη ζωή μου, αφού είναι τόσο προσωπικό και αφορά τους αγώνες και την οικογένεια μου”, δήλωσε στο Variety επιβεβαιώνοντας την αποχώρησή του τον Μάρτιο.


“Μετά

από σχεδόν μια δεκαετία που η προσωπική μου ζωή βρισκόταν στα μέσα ενημέρωσης, ήθελα μια ευκαιρία να πω την ιστορία μου με τον δικό μου τρόπο. Από όλες τις δουλειές που έχω κάνει ποτέ, το ‘Bupkis’ είναι μακράν αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανος.”


“Νιώθω επίσης ότι αυτό το κομμάτι της ζωής μου έχει τελειώσει”, συνέχισε. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το επόμενο κεφάλαιο και για να δείτε τη δουλειά μου. Ευχαριστώ όλους όσους με υποστηρίζουν γιατί σας είμαι για πάντα ευγνώμων.”

Σύντομα θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Eddie Murphy σε “μια τεράστια νέα υπερπαραγωγή”, σύμφωνα με το TMZ.

Keywords
Τυχαία Θέματα