Luciano Pavarotti: H ένοχη απόλαυσή του – Έκρυβε τα ζυμαρικά του για να τσιμπολογάει στις παραστάσεις του

16:25 7/4/2024 - Πηγή: InStyle

Κάτι για την όρεξη! Ο θρυλικός τενόρος Luciano Pavarotti έκρυβε τα σνακ του στη Met, ώστε να τσιμπολογάει και να μένει σε εγρήγορση στη διάρκεια των παραστάσεων.

Οι κατάσκοποι λένε ότι ενώ έκανε μια ξενάγηση στα παρασκήνια της Met, ο διευθυντής της Peter Gelb είπε στους καλεσμένους: “Ο Pavarotti, ο οποίος είχε ακόρεστη όρεξη, συχνά κρατούσε μυστικές κρύπτες με τα αγαπημένα του ζυμαρικά στα παρασκήνια, ώστε να μπορεί να περιπλανιέται από τη σκηνή ανάμεσα στις άριες και να τρώει ένα σνακ”.

Δείτε αυτή τη
δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luciano Pavarotti (@lucianopavarotti)

Η Met ήταν ο αγαπημένος χώρος του τενόρου, ο οποίος πέθανε το 2007. Έγινε διάσημος στις ΗΠΑ μετά την ερμηνεία του “La Fille Du Régiment” το 1972 στην περίφημη αίθουσα του Lincoln Center.

Ο Pavarotti – ο οποίος απέκτησε παγκόσμια φήμη ως ένας από τους “Τρεις Τενόρους”, μαζί με τον Placido Domingo και τον Jose Carrera – προκάλεσε επίσης αίσθηση όταν εμφανίστηκε στην πρώτη εκπομπή “Live From The Met” το 1977, όταν η “La Boheme” του φέρεται να συγκέντρωσε ένα από τα μεγαλύτερα ακροατήρια που είχαν ποτέ παρακολουθήσει τηλεοπτική όπερα.

Το 1976 ξεκίνησε δίαιτα με τη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού στη Μόντενα, το οποίο του επέτρεψε 1.800 θερμίδες την ημέρα. “Το ένα έκτο από αυτό που έτρωγα”, είχε πει στους Times. “Αλλά μπορώ να έχω τα πάντα… Απλώς τώρα όλα πρέπει να είναι λίγα”. Του επέτρεπαν ακόμη και 60 γραμ. ζυμαρικών. Αλλά σίγουρα δεν ξέρουμε αν οι γιατροί του γνώριζαν για τις… κρυψώνες στα παρασκήνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα