Paula Abdul: Αγνώριστη η 60χρονη τραγουδίστρια – Πώς αντέδρασαν οι θαυμαστές της στο αποτυχημένο photoshop

Mάλλον το παραέκανε η Paula Abdul με το photoshop των φωτογραφιών της με τους θαυμαστές της να αντιδρούν στην… αγνώριστη εικόνα της.

Η 60χρονη τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιάζει δεκαετίες μικρότερη απ’ ό,τι πραγματικά είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Paula Abdul (@paulaabdul)

Η Paula Abdul πόζαρε στο πλευρό των Heidi Klum, Jaclyn Smith, Paris Hilton και Crystal Kung Minkoff, ενώ βρισκόταν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Kathy Hilton. Ωστόσο, φαίνεται πως… πείραξε υπερβολικά τις φωτογραφίες της με τους θαυμαστές της να επικεντρώνονται περισσότερο στο κακό Photoshop, παρά στους διάσημους φίλους της αγαπημένης τους τραγουδίστριας και κριτή του American Idol.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paula Abdul (@paulaabdul)

“Μοιάζει με εντελώς διαφορετικό άνθρωπο” έγραψε ένας ακόλουθος με άλλον να σημειώνει: “Ουάου, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όλοι ξέρουν πώς μοιάζεις. Ο όγκος της επεξεργασίας εδώ είναι ενοχλητικά προφανής”. “Μοιάζει με μικρό κοριτσάκι” πρόσθεσε ένας τρίτος.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έφτασαν στο σημείο να αστειεύονται ότι η Abdul στις φωτογραφίες ήταν απατεώνας. “Ποια είναι αυτή;” αναρωτήθηκε ένας χρήστης. “Πού είναι η Paula;” επεσήμανε ένας άλλος. “Κάποιος έκλεψε τον λογαριασμό Insta της Paula. Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό πρόσωπο” ήταν μερικά από τα σχόλια.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αν δεν ξέρει κάποιος ότι αυτή είναι η Paula Abdul με δυσκολία μπορεί να την αναγνωρίσει έπειτα από τόση επεξεργασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα