Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους στη θάλασσα

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά αποτελούν ως επί το πλείστον οικογενειακές γιορτές, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σταματούν για λίγο, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια κλείνουν, συνεπώς όλα τα μέλη της οικογένειας μαζεύονται ξανά στο σπίτι. Σε αυτή  την κατηγορία ανήκει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού περνάει

τις τελευταίες ημέρες του χρόνου μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, και τα τρία παιδιά τους, Δάφνη, Κωνσταντίνο και Σοφία.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος μπορεί να έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην καθημερινότητα με υποχρεώσεις και ταξίδια, όμως αυτές τις ημέρες κάνει μία παύση και απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας με την οικογένειά του. Με αφορμή τον ηλιόλουστο και ζεστό καιρό που είχε σήμερα, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφτηκαν μαζί με τα παιδιά τους μια παραλία και απόλαυσαν τη μαγευτική θέα της θάλασσας.

Και μπορεί να μην αποκάλυψαν, αν τόλμησαν να βουτήξουν στο νερό μέσα στον χειμώνα, όμως πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

«Από το βουνό στη θάλασσα. Χρόνια πολλά!!!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Τσάβαλου: Αποκάλυψε με ποιον Έλληνα ηθοποιό ήταν ερωτευμένη

 Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα ήθελα να συζήσω με έναν άνθρωπο που αγαπώ και να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»

 Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κώστα Τσουρό: «Ήμασταν φίλοι μέχρι που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μας με την Ιλάειρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα