Patsy Kensit: Επεισοδιακός χωρισμός έπειτα από άγριο καβγά – Διέλυσε τον αρραβώνα της

14:33 23/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Patsy Kensit χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, τον μεγιστάνα των ακινήτων, Patric Cassidy.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, 55 ετών, ανακοίνωσε τον θυελλώδη αρραβώνα της με τον Patric, 56 ετών, τον Σεπτέμβριο, αλλά αποφάσισε να ρίξει τόνους και να επικεντρωθεί στη δουλειά. Ο επιχειρηματίας Patric λέγεται ότι της έκανε την πρόταση μέσα σε λίγες εβδομάδες από το πρώτο τους ραντεβού.

Εκπρόσωπος της Patsy δήλωσε στη Sun on Sunday: “Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι χώρισαν και θα εκτιμούσα να της δοθεί η ιδιωτικότητά της σχετικά

με το θέμα. Αυτήν τη στιγμή είναι πολύ απασχολημένη με την εργασία της”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patsy Kensit (@patsykensit)

Ένας εσωτερικός συνεργάτης πρόσθεσε στο δημοσίευμα: “Το θυελλώδες ειδύλλιο έχει σταματήσει και το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Έχουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον, αλλά τελικά ήξερε ότι δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν μακροπρόθεσμα και έτσι θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να μην προχωρήσει η σχέση τους. Η Patsy έχει πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες εργασίας αυτήν τη στιγμή και ρίχνεται στην καριέρα της.“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patsy Kensit (@patsykensit)

Η είδηση του χωρισμού έρχεται αφού τον περασμένο μήνα και ενώ το ζευγάρι ήταν σε φιλανθρωπικό χορό, ο Patric φέρεται να της άρπαξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της στη διάρκεια ενός άγριου καβγά. Επίσης, ο Patric λέγεται ότι της πέταξε μια τσάντα, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στην εκδήλωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patsy Kensit (@patsykensit)

Ο καβγάς λέγεται ότι έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα στο Nuthurst Grange Country House Hotel στο Solihull, West Midlands, όταν ο Patric φέρεται να “ξέσπασε σε οργή” μπροστά στους καλεσμένους. Ένας αυτόπτης δήλωσε τότε στη Sun: “Της άρπαξε το δαχτυλίδι αρραβώνων από το δάχτυλο, καθώς και το ρολόι και την τσάντα της. Ο Patric πέταξε την τσάντα της πίσω στο στήθος της. Στη συνέχεια έφυγε με ορμή. Εκείνη φαινόταν εμφανώς αναστατωμένη και ταραγμένη. Η Patsy δεν φαινόταν να ξέρει τι είχε κάνει λάθος.”

Keywords
Τυχαία Θέματα