Μαντώ Γαστεράτου: Σήμερα η βάφτιση της κόρης της -Οι προετοιμασίες και το όνομα που θα πάρει η μικρή

H σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα πολύ ξεχωριστή για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, καθώς θα βαφτίσουν την ενός έτους κόρη τους.

Η κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Κυβέλη, ενώ νονά της θα είναι η καλή φίλη της παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού, Ζωή Κρονάκη.

Η ανάρτησης της Μαντούς Γαστεράτου στα social media

Η Μαντώ Γαστεράτου γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως έχει

άγχος για το μυστήριο λόγω του καύσωνα.

Παράλληλα, μέσα από το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της, η ραδιοφωνική παραγωγός έδειξε  τις προετοιμασίες που γίνονται για την βάφτιση.

Λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης της, η Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Η ίδια μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα παιδία της, τον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε και πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της από τότε που γέννησε την κόρη της.

«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι ανάμεσα σε πάνες, σε πιπίλες, σε κλάματα, σε γέλια… Δεν κοιμάμαι. Έφυγα από το μαιευτήριο με μία σιγουριά ότι το έχω ζήσει το project άλλα δεν είναι έτσι, κάθε παιδί είναι διαφορετικό! Οι απαιτήσεις στο σπίτι έχουν αυξηθεί. Επίσης, έχω άλλο ένα παιδί στο σπίτι που κάνει “απειλητικές” επιθέσεις αγάπης στο μωρό», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στον σύζυγό της, λέγοντας: «Δεν αντέχω να κυκλοφορώ βαμμένη μέσα στο σπίτι. Ο άνδρας μου με ερωτεύτηκε γι’ αυτό που είμαι και όχι γι’ αυτό που φαίνομαι. Δυστυχώς παρασυρόμαστε από αυτά που βλέπουμε στα social media, την εικόνα της ευτυχισμένης μαμάς με το μωρό που δεν κλαίει ποτέ…».

«Όταν κοιτάζω τα παιδιά μου νιώθω πληρότητα. Υπάρχουν όμως και δύσκολες στιγμές που ξεσπάω σε κλάματα», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαντώ Γαστεράτου.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Συγκλονιστικά βίντεο από τη μάχη με τις φλόγες την ώρα που οι άνεμοι κάνουν όλο και δυσκολότερη την κατάσβεση

Σπύρος Φωκάς: Η κατάσταση της υγείας της συζύγου του μετά το οξύ έμφραγμα

Γιώργος Αυτιάς: Φινάλε για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ – Η on air ατάκα για το συμβόλαιό του

Keywords
Τυχαία Θέματα