Paris Hilton: Είχε έτοιμα 45 νυφικά αλλά φόρεσε μόνο τα έξι

Η Paris Hilton είχε πολλές επιλογές για νυφικό.

Σε νέα συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η 42χρονη Hilton δήλωσε ότι της εστάλησαν 45 νυφικά από σχεδιαστές μόδας από όλο τον κόσμο και τελικά η επιλογή της για την τριήμερη γαμήλια γιορτή ήταν… έξι!

Η Hilton, η οποία παντρεύτηκε τον Carter Reum στις 11 Νοεμβρίου

2021, μίλησε και για άλλα σημαντικά φορέματα από τη ζωή της. Ένα τέτοιο είναι και το νυφικό της τελετής. Κατά τη διάρκεια του γάμου, φόρεσε τέσσερα φορέματα. Μεταξύ αυτών ένα φόρεμα Galia Lahav, ένα σχέδιο της Pamella Roland και δύο φορέματα Oscar de la Renta.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

“Στην πραγματικότητα, έξι ήταν τα φορέματα που έβαλα στον γάμο μου. Είχα 45 φορέματα” δήλωσε η Hilton. “Ο στιλίστας μου δεχόταν τηλεφωνήματα από σχεδιαστές από όλο τον κόσμο και όλοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον γάμο. Έτσι, όλοι έφτιαξαν αυτά τα απίστευτα φορέματα κατά παραγγελία”.

“Προσπάθησα να φορέσω όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά”, πρόσθεσε η Hilton.

Πότε φόρεσε τα έξι νυφικά φορέματα

Η σταρ είχε τόσα φορέματα για να κάνει αρκετές ξεχωριστές εμφανίσεις το Σαββατοκύριακο. Ήξερε όμως, ποιος ήθελε να σχεδιάσει το νυφικό της τελετής. “Ήξερα αμέσως ότι ήθελα να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας με Oscar [de la Renta]”, δήλωσε η Hilton.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

“Ήθελα κάτι πραγματικά πριγκιπικό που να έχει τρισδιάστατα λουλούδια πάνω του“ είπε “και η έμπνευσή μου ήταν η Grace Kelly, η σταρ του παλιού Χόλιγουντ.”

Μετά την τελετή, φόρεσε ένα φόρεμα Galia Lahav για τον πρώτο της χορό. Η τρίτη εμφάνισή της και το δεύτερο φόρεμα Oscar de la Renta περιλάμβανε ένα μπούστο με βολάν και μίνι φούστα σε γραμμή Α. Το τελευταίο φόρεμα που φόρεσε η Hilton κατά την πρώτη ημέρα της γιορτής της ήταν ένα φόρεμα Pamella Roland με κοσμήματα.

Την άλλη μέρα ακολούθησαν οι δύο τελευταίες νυφικές εμφανίσεις της -ένα φόρεμα Marchesa και ένα άλλο φόρεμα Oscar de la Renta. Οι εορτασμοί και η βραδιά έκλεισε με τη Hilton να φορά το τελευταίο της φόρεμα Oscar de la Renta,

Keywords
Τυχαία Θέματα