Γιώργος Κατσαρός: Η αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα – “Μετά τον χωρισμό από τον Καζαντζίδη, δεν είχε λεφτά να πάει σπίτι της”

Ο Γιώργος Κατσαρός ήταν ένας από τους καλεσμένους στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για πολλά και για τη συνεργασία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Μαρινέλλα.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν χώρισαν η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν είχε καθόλου χρήματα.

“Τους πήρα εγώ στο θέατρο. Τότε ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ήδη γνωστός και τραγουδούσαν μονό ένα ντουέτο μαζί. Κάποια στιγμή ακούω τη Μαρινέλλα να τραγουδάει στο καμαρίνι της και της λέω

‘θες να πεις ένα τραγούδι στην παράσταση;’ Μου απαντά…’δεν θα σε αφήσει ο Στέλιος’. Και εγώ με τη σειρά μου της λέω ‘μην σε νοιάζει θα του μιλήσω εγώ του Στέλιου’. Όταν πήγα στον Στέλιο είπε να το αφήσω για άλλη φορά… ήξερε ότι θα τη χάσει. Τελικά μια μέρα με άφησε. Βγαίνει να τραγουδήσει μόνη της και “σπάει” το θέατρο“, τόνισε ο Γιώργος Κατσαρός και πρόσθεσε:

“Εγώ την πίστεψα από την αρχή τη Μαρινέλλα. Τελείωσε η σεζόν στο θέατρο και έχω κανονίσει μέσω ενός πολύ σοβαρού γραφείου να πάω στη Ρωσία. Με ζήτησαν εκεί γιατί το «Κάθε λιμάνι και καημός» είχε πάρει το δεύτερο παγκόσμιο βραβείο και το τραγούδησε η Νίκη Καμπά. Έχω πρόταση λοιπόν, να πάω περιοδεία, όπως θέλω και με όποιον θέλω. Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, και η αμοιβή μας ήταν σε δολάρια. Παίρνω τη Σούλα Μπιρμπίλη, μια έξοχη τραγουδίστρια που είχε πάρει το βραβείο από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, τον Πάνο Κόκκινο που τον λάτρευα και κλείνουμε για περιοδεία σε τέσσερις πόλεις.

Και συνέχισε ο Γιώργος Κατσαρός:

“Γιατί το λέω αυτό; Μια μέρα περπατώ στην οδό Σταδίου. Ακούω κάποιον να με φωνάζει: Μαέστρο, μαέστρο’. Γυρίζω και βλέπω τη Μαρινέλα να με αγκαλιάζει και να κλαίει. «Έφυγα» μου λέει (σ.σ. από το πλευρό του Καζαντζίδη). Την παίρνω από το χέρι, ήταν και κοντά το γραφείο του Θόδωρου Κρίτα οπότε είπα ότι θα πάρουμε και τη Μαρινέλλα στην περιοδεία. «Πώς θα την πάρουμε, αφού τα λεφτά τα πήραμε μπροστά όλα σε δολάρια. Πώς θα την πληρώσουμε;» μου είπε και απάντησα πως «θα την πληρώσουμε με ρούβλια». Την έβαλα στην ομάδα, την πήρα μαζί μου και έγινε χαμός.

Όταν χώρισε με τον Καζαντζίδη δεν είχε καθόλου χρήματα, ούτε να πάει στο σπίτι της δεν είχε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα