Packing Hacks: Πώς να πακετάρετε έξυπνα τη βαλίτσα των διακοπών για να εξασφαλίσετε χώρο

11:45 11/8/2023 - Πηγή: InStyle

Μόδα και ταξίδια, δύο λέξεις που συνδυάζονται άψογα! Σαν γυναίκες, αναγνωρίζουμε πως διατηρούμε μια μικρή αδυναμία στην πολυτέλεια των ρούχων, την οποία δεν μπορούμε να παραμερίσουμε ούτε κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Γι’ αυτό και πριν από κάθε ταξίδι, βρισκόμαστε αντιμέτωπες με την πρόκληση να γεμίσουμε τη βαλίτσα μας με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Τι θα πάρουμε μαζί μας και τι θα αφήσουμε πίσω; Πώς θα εξασφαλίσουμε περισσότερο χώρο και πώς θα κάνουμε τις βαλίτσες μας λιγάκι πιο ανάλαφρες;

Τα μυστικά του έξυπνου πακεταρίσματος θα σας δώσουν όλες

τις απαντήσεις!

Ρολάρετε τα ρούχα σας

Ανακαλύψτε το μυστικό που κάνει θραύση σε Instagram και Tik Tok. Αντί να διπλώσετε τις μπλούζες και τα παντελόνια σας κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δοκιμάστε να τα ρολάρετε προσεκτικά. Με αυτό το απλό κόλπο, θα εξοικονομήσετε χώρο και θα παραδόξως θα προστατεύσετε τα ρούχα σας από το αναπόφευκτο τσαλάκωμα.

Γεμίστε τσάντες και θήκες

Γενικά, εκμεταλλευτείτε κάθε ίντσα της βαλίτσας σας! Γεμίστε μικρές τσάντες με εσώρουχα ή αξεσουάρ και τοποθετήστε τις στα άκρα της βαλίτσας. Ακόμα και τα νεσεσέρ θα σας εκπλήξουν με το πόσα πράγματα μπορούν να χωρέσουν μέσα τους. Κάθε πόντος μετρά, κάθε μικρό κενό σημαίνει κι ένα επιπλέον ρουχαλάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BÉIS (@beis)

Επιλέξτε τον κατάλληλο σύμμαχο

Η επιλογή της σωστής βαλίτσας είναι κρίσιμη για ένα ανάλαφρο ταξίδι. Μην επιλέγετε σκληρές, τετραγωνισμένες βαλίτσες που περιορίζουν τις δυνατότητές σας. Μια μαλακή βαλίτσα ή ένας σάκος, με τον κατάλληλο σχεδιασμό, θα χωρέσει (πιστέψτε μας!) πολλά περισσότερα.

Διπλώστε και τα εσώρουχα

Μην αφήνετε τα εσώρουχα και τα μαγιό σας ακατάστατα. Αντίθετα, διπλώστε τα με φροντίδα και τοποθετήστε τα σε κάθε κενό που υπάρχει στη βαλίτσα σας. Θα εκπλαγείτε από τον επιπλέον χώρο που μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bagsmart (@bagsmartbags)

Layering είναι η λέξη-κλειδί

Αυτό είναι ένα χειμωνιάτικο κυρίως tip, αλλά θα λειτουργήσει και σε αυτήν την περίπτωση. Ο λόγος για το layering! Φορέστε τα πιο χοντρά σας ρούχα ή αυτά που έχουν περισσότερο όγκο κατά την αναχώρηση. Έτσι, εκτός από στιλ, θα εξοικονομήσετε και χώρο.

Less is more!

Μην ξεχνάτε τον χρυσό κανόνα της μόδας ‘λιγότερα=περισσότερα‘! Η καλοκαιρινή βαλίτσα σας δεν χρειάζεται να είναι γεμάτη με ατέλειωτα ρούχα. Επιλέξτε λίγα, αλλά αγαπημένα και ευέλικτα κομμάτια που μπορείτε να συνδυάσετε με διαφορετικούς τρόπους, ώστε να δημιουργήσετε αμέτρητα σύνολα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BÉIS (@beis)

Keywords
Τυχαία Θέματα