Οδυσσέας Σταμούλης: Συγκλονίζει ο Δήμαρχος Φούρνων για τον πνιγμό του 11χρονου -«Είναι βαριά η σημερινή μέρα για το νησί»

Ο Οδυσσέας Σταμούλης ζει από την Πέμπτη 10/8 τον χειρότερό του εφιάλτη. Ο 11χρονος γιος του ηθοποιού πνίγηκε σε παραλία στους Φούρνους στην Ικαρία όπου βρισκόταν για διακοπές μαζί με τη μητέρα του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο μικρός έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, ωστόσο άργησε να επιστρέψει πίσω στη μητέρα του. Τότε, εκείνη ανησύχησε και στις 6:30 το απόγευμα ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη

ώρα αργότερα ο 11χρονος βρέθηκε νεκρός κάτω από τη θάλασσα, μπλεγμένος σε δίχτυα ψαράδων.

Το πρωί της Παρασκευής 11/8 μίλησε για το τραγικό γεγονός στην εκπομπή «Alpha Τώρα» ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, Δημήτρης Καρύδης.

«Είναι ασάφειες αυτό που λένε ότι το παιδί ήταν μπλεγμένο πάνω σε δίχτυα. Εμένα η μητέρα του με ενημέρωσε γύρω στις 17:30 ότι ο Χρήστος χάθηκε. Ενημερωθήκαμε όλες οι αρχές, βγήκαμε έξω και ψάχναμε, δυστυχώς δεν το βρήκαμε το παιδί. Αναγκαστήκαμε να πούμε σε μια ομάδα συμπατριωτών να πέσουν στη θάλασσα και να δουν μήπως το παιδί είναι πνιγμένο. Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, πνιγμένο.

Το παιδί μάλλον πνίγηκε, πάτωσε, βγήκε πάνω, το πήρε ο αέρας γιατί είχε και θαλασσοταραχή. Αν ήταν μπερδεμένο πάνω στη σημαδούρα, η σημαδούρα είναι 50 μέτρα από την παραλία, μπορούσε να φωνάξει βοήθεια και θα τον άκουγαν οι συντοπίτες που έκαναν μπάνιο. Δυστυχώς κανένας δεν πήρε το παιδί χαμπάρι. Είναι βαριά η σημερινή μέρα για το νησί. Ακύρωσα τα πάντα στο νησί, ό,τι έχει να κάνει με πολιτιστικές εκδηλώσεις», είπε ο Δήμαρχος του νησιού, Δημήτρης Καρύδης.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός – Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Ανδρέας Βρουλάκης σκορπά τον θάνατο

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν κρύβομαι στα προσωπικά μου, είμαι πολύ καλά»

Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές στις Κυκλάδες

Keywords
Τυχαία Θέματα