Oscars After-Party: Τα ωραιότερα beauty looks – Ποιες stars ξεχώρισαν

22:00 14/3/2024 - Πηγή: InStyle
Οι celebrities με τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που εμφανίστηκαν στο Vanity Fair Oscars Party.

Συνήθως, οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας. Λογικό. Ωστόσο μερικές φορές οι εμφανίσεις των celebrities στα after parties είναι ακόμα καλύτερες. Οι celebrities χαλαρώνουν και κάνουν ακόμα πιο δημιουργικά looks. Έτσι έγινε και φέτος. Μετά το τέλος της μετάδοσης της τελετής των

Oscars, οι διάσημοι παρευρέθηκαν στο Vanity Fair Oscars Party με τα πιο cool ντυσίματα και τα πιο όμορφα μακιγιάζ και μαλλιά. Δε μας πιστεύετε; Συνεχίστε να σκρολάρετε και δείτε τα πιο αγαπημένα μας.

Kim Kardashian View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Τα μεταξένια πολύ μακριά μαλλιά της με την πλαϊνή sleek φράντζα είναι ένα statement χτένισμα που μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε.

Margot Robbie View this post on Instagram

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Το effortless χτένισμα με τα επιμελώς ατημέλητα κύματα και το ανάλαφρο μακιγιάζ της που τονίζει την επιδερμίδα της αποτελούν πηγή έμπνευσης για μας.

Emma Stone View this post on Instagram

A post shared by Rachel Goodwin (@rachelgoodwinmakeup)

Στο πάρτι εμφανίστηκε με άλλη μία εκπληκτική τουαλέτα Louis Vuitton με καθρέφτες και τη συνδύασε με πιο σκούρα ροζ χείλη.

Iris Law View this post on Instagram

A post shared by Iris Law (@lirisaw)

Αγκαλιάζοντας την τάση frosted eye shadow.

Emma Chamberlain View this post on Instagram

A post shared by Sami Knight (@samiknighthair)

O celebrity hair stylist Sami Knight ήθελε να τονίσει το γεωμετρικό σχέδιο του φορέματος γι’ αυτό προτίμησε να της κάνει ένα sleek μίνιμαλ σινιόν.

Kendall Jenner View this post on Instagram

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips)

H εμφάνισή της αποπνέει κλασικό χολιγουντιανό glamour με την celebrity makeup artist Mary Philips να παίρνει τα εύσημα για αυτό το διαχρονικό look.

Camila Mendes View this post on Instagram

A post shared by camila mendes (@camimendes)

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ μαζί με το σινιόν που αφήνει μια τούφα ελεύθερη στο μέτωπο είναι μία σούπερ πρόταση, και όχι μόνο για τις βραδινές εξόδους σας.

Hailee Steinfeld View this post on Instagram

A post shared by hailee steinfeld (@haileesteinfeld)

Ένα από τα πολύ αγαπημένα μας look, που ταιριάζει σε κάθε ηλικία. Το Parisian chic εκτελεσμένο στην εντέλεια από την Hailee. Tόσο απλό και cool που κλέβει την παράσταση.

Hunter Schafer View this post on Instagram

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

Το έντονο πορτοκαλί κραγιόν σε συνδυασμό με τη λευκή της επιδερμίδα και το balletcore σινιόν της είναι ακαταμάχητος συνδυασμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα