Oprah Winfrey: Η συγκίνηση για τον αδελφό της που πέθανε από AIDS

15:38 17/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Oprah Winfrey τίμησε τον αδερφό της, Jeffrey Lee στα 35α Βραβεία GLAAD Media. Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε έντονα όταν μίλησε για τον Lee, ο οποίος πέθανε από AIDS σε ηλικία 29 ετών το 1989.

“Πολλοί

άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό. Πριν από 35 χρόνια, ο αδερφός μου, ο Jeffrey Lee, απεβίωσε σε ηλικία μόλις 29 ετών από AIDS. Αλλά, μεγάλωσε στην εποχή εκείνη, στην κοινότητα που ζούσαμε δεν είχαμε τα εργαλεία να καταλάβουμε ή να μιλήσουμε για τη σεξουαλικότητα και το φύλο με τον τρόπο που το κάνουμε τώρα”, δήλωσε η πρώην παρουσιάστρια του talk show.

“Τότε, δεν ήξερα πόσο βαθιά είχε μέσα του ο αδερφός μου την ντροπή που ένιωθε γιατί ήταν ομοφυλόφιλος. Εύχομαι να μπορούσε να ζήσει. Συνεπώς, θα ήθελα να δει αυτές τις ελεύθερες εποχές και να είναι εδώ μαζί μου απόψε”, συνέχισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Σύμφωνα με την ίδια ο αδερφός της, ήταν η έμπνευση για το “The Oprah Winfrey Show”. Η προβολή του show έγινε για πρώτη φορά στις 8 Σεπτεμβρίου 1986 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2011.

“Όλα τα χρόνια του show της Όprah για μένα ήταν για να μπορώ να μoιράζομαι ιστορίες που πραγματικά βοηθούν τους ανθρώπους να είναι οι πιο αυθεντικοί εαυτοί τους. Ξέρω ότι αυτό είναι η πιο αληθινή μορφή του τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος”, είπε. “Να έχεις προσωπική ελευθερία. Και να είσαι πλήρως αυτό που είσαι. Παράλληλα, να είσαι η πιο αληθινή έκφραση του εαυτού σου ως ανθρώπινο ον”.

Το δελτίο τύπου του οργανισμού GLAAD αναφέρει ότι η Winfrey τιμήθηκε με το βραβείο “Vanguard ” λόγω της “υπεράσπισης της συμπαράστασης και της σημαντικής διαφοράς που έκανε στην προώθηση της αποδοχής των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και θεμάτων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα