O Justin Timberlake χώρισε την Britney Spears με ένα μήνυμα στο κινητό

Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο της Βritney Spears “The Woman in Me” όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.

Μπορεί πριν αρκετά χρόνια το ειδύλλιο της Βritney Spears και του Justin Timberlake να είχε την εικόνα της “τέλειας σχέσης” οι αποκαλύψεις όμως φαίνεται να διαψεύδουν την άποψη των fans. Νέες λεπτομέρειες για τη σχέση τους δείχνουν ότι ο αστέρας των *NSYNC υπήρξε σκληρός με την τραγουδίστρια του

“Οοps I did it again”.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Page Six” ο τραγουδιστής χώρισε την Britney με ένα μήνυμα με την ίδια να δηλώνει στο περιβάλλον της μετά από αυτό: “Έχασα το καλύτερο πράγμα που είχε ποτέ.”

Britney Spears: Στη φόρα τα… άπλυτά της – Παραδέχεται ότι απάτησε τον Justin Timberlake με έναν χορογράφοΠώς έγιναν όλα

Τον Φεβρουάριο του 2002 η Spears ήταν μόλις 20 ετών όταν με χαρά βρέθηκε στο σετ του μουσικού βίντεο “Overprotected: The Darkchild Remix” έτοιμη να αντιμετωπίσει τις δύσκολες σκηνές χορού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο σκηνοθέτης του video clip Chris Applebaum αποκάλυψε στην ιστοσελίδα ότι προς το τέλος της δεύτερης ημέρας γυρισμάτων, η Spears ξαφνικά εξαφανίστηκε για περίπου 20 έως 40 λεπτά – που είναι “πολύς χρόνος” για μια παραγωγή, επειδή κοστίζει “πολλές χιλιάδες δολάρια”.

Όταν κατευθύνθηκε προς το καμαρίνι της, είδε την τραγουδίστρια να κάθεται στο πάτωμα και να κλαίει. Η pop star σήκωσε το κινητό της και είπε στον σκηνοθέτη “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δες το. Αυτό συνέβη.” δείχνοντας ένα μήνυμα από τον Timberlake που έλεγε: “Τέλος!!!”

Η Britney ήταν αποφασισμένη να τελειώσει τα γυρίσματα και ο Applebaum την ενθάρρυνε λέγοντάς της: “Αν δεν το έχεις μέσα σου, το καταλαβαίνω απόλυτα… αλλά αν θέλεις να πας έξω και να τελειώσεις αυτήν την τελευταία σκηνή κάτω από τη βροχή, μπορείς να του δείξεις ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.”

Britney Spears: Σοκάρει με την αποκάλυψη ότι έκανε έκτρωση επειδή ο Justin Timberlake δεν ήθελε να γίνει πατέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα