Ελένη Ράντου: Στα 30 χρόνια που είμαστε μαζί με τον Βασίλη δεν ένιωσα ποτέ ότι αδιαφόρησε

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” βρέθηκε η Ελένη Ράντου και μίλησε για την καριέρα της, τη θεατρική της παράσταση, την ανάγκη της να φροντίζει τους γύρω της, αλλά και για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η ηθοποιός μίλησε για την ανάγκη της να δίνει φροντίδα σε όσους αγαπάει. «Τους ανθρώπους που αγαπώ σχεδόν τους πνίγω από την πολλή φροντίδα. Πρέπει να το έχεις αυτό, είναι λίγο το κουσούρι. Έχει και εξόντωση αυτό, γιατί έχεις συνέχεια την έννοια του άλλου και κουράζεσαι. Ειδικά μεγαλώνοντας και μετά από τόσο χρόνια τον έχω έννοια, γιατί

νιώθω ότι με χρειάζεται. Παλιότερα δεν ήμουν τόσο παρούσα, γιατί ένιωθα ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κι εμένα μου είναι πολύ σημαντικό, είναι σχεδόν ναρκισσιστικό να νιώθω ότι με χρειάζονται. Παίρνω δύναμη, είναι πολύ σημαντικό για τη δική μου ύπαρξη. Έχω συνδυάσει την ταυτότητά μου με τη φροντίδα των ανθρώπων γύρω μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Rantou (@eleni_rantou)

Για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου η ηθοποιός ανέφερε:

«Υπήρχε πάντα μια αίσθηση ότι το ενδιαφέρον του Βασίλη προς εμένα δεν έχει χαθεί. Πάντα υπήρχε μια αίσθηση ότι ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου να είναι, ήξερα ότι το ενδιαφέρον του είναι ανά πάσα στιγμή στο 100. Στα 30 χρόνια που είμαστε μαζί, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι αδιαφόρησε. Ακόμα κι αν κάναμε να μιλήσουμε μια εβδομάδα».

«Πάντα υπήρχε μια έννοια του ενός για τον άλλον. Αν θέλεις να κρατήσεις μια σχέση συντροφική είναι ιδανικό. Αν θες να έχεις μια σχέση πάθους και θυμού, δεν είναι το ιδανικό και δε μπορεί να κρατήσει και 30 χρόνια μια τέτοια σχέση. Χθες ήρθε στην παράσταση μου και μου είπε, “Δεν σε θαυμάζω, σε ζηλεύω” και του είπα “Το λες εσύ αυτό, που έχεις καταφέρει τόσα πολλά πράγματα στη ζωή σου; Με συγκίνησε!» είπε η Ελένη Ράντου.

Ελένη Ράντου: Το συγκινητικό “αντίο” στον Αίαντα Μανθόπουλο – “Η παρέα όλο και λιγοστεύει”

Keywords
Τυχαία Θέματα