Nicole Eggert: H 52χρονη σταρ του Baywatch ξυρίζει το κεφάλι της – Η μάχη με τον καρκίνο του μαστού

17:32 15/3/2024 - Πηγή: InStyle

H σταρ του Baywatch, Nicole Eggert, δίνει σκληρή μάχη με πολύ σπάνια μορφή καρκίνου του μαστού. Η 52χρονη ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο στο Instagram όπου ξυρίζει το κεφάλι της.

Στο βίντεο, η ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή ως Summer Quinn

στην τηλεοπτική σειρά Baywatch, φαίνεται να ξυρίζει το κεφάλι της ενώ στο τέλος βλέπουμε μία από τις κόρες της να τη βοηθά.

Η Eggert χαμογέλασε καθώς επέδειξε το πρόσφατα ξυρισμένο κεφάλι της στην κάμερα ενώ καθόταν στη μέση του σαλονιού της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

“Ίσως η θεραπεία δεν περιλαμβάνει τόσο την αλλαγή του εαυτού μας, αλλά το να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είναι αυτός που είμαστε“, έγραψε η Eggert στη λεζάντα της ανάρτησης, επικαλούμενη τη Madeleine Eames.

Η Eggert αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε διαγνωστεί με έναν “πολύ σπάνιο” καρκίνο του μαστού τον Δεκέμβριο του 2023.

Τον περασμένο μήνα, είπε στο Inside Edition ότι οι γιατροί βρήκαν περισσότερο καρκίνο στους λεμφαδένες της.

Η Eggert είπε ότι “κλωτσάει τον εαυτό της” επειδή δεν ελέγχει τακτικά το στήθος της και είπε ότι ο ιστός από τα εμφυτεύματα στήθους που έβαλε στα 19 της χρόνια, καθιστά δυσκολότερη την ανίχνευση τυχόν ανωμαλιών στο στήθος της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

H σταρ είπε ότι αφού πήρε 11 κιλά και αισθάνθηκε πόνο στο αριστερό στήθος της από τον Οκτώβριο, υποβλήθηκε σε μαστογραφία και τρεις βιοψίες, οι οποίες οδήγησαν σε διάγνωση καρκίνου του μαστού σταδίου 2 cribriform καρκινώματος.

“Όταν το ένιωσα, η καρδιά μου βούλιαξε στο στήθος και είπα: Θεέ μου… Είναι τρομακτικό γιατί κάθε μέρα και κάθε λεπτό που περνάει, ξέρεις ότι μεγαλώνει.“

Μόλις έναν μήνα αργότερα, μια μαστογραφία επιβεβαίωσε τελικά τους φόβους της. Η Eggert είχε καρκίνο του μαστού σταδίου 2. Είπε: “Η καρδιά μου σταμάτησε, έχασα κάθε ακοή, όλα βυθίστηκαν. Ονομάζεται διηθητικό καρκίνωμα των τριχοειδών κυττάρων, είναι πολύ σπάνιο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

“Αυτοεξέταση! Κλωτσάω τον εαυτό μου! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έπρεπε να κάνω”.

Ωστόσο, λέει, ο ιστός από τα εμφυτεύματα στήθους της έκανε την αυτοεξέταση δύσκολη, λέγοντας: “Αν δεν τα είχα και είχα τα μικρότερα, φυσικά στήθη μου, είμαι σίγουρη ότι θα το είχα αισθανθεί πολύ νωρίτερα”, πριν χαρακτηρίσει τα εμφυτεύματα ένα “τεράστιο λάθος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα