Nicola Peltz: Μιλά για τον γάμο της με τον Brooklyn και λιώνει

15:37 10/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Nicola Peltz λατρεύει να είναι παντρεμένη με τον Brooklyn Beckham περιγράφοντας τον γάμο της με τον γιο του David και της Victoria Beckham ως ένα “ατελείωτο sleepover”. H ανερχόμενη ηθοποιός μίλησε στο PEOPLE μια μέρα πριν από τη δεύτερη επέτειο του γάμου της

στην εκδήλωση Snapple® Solar Speakeasy στις 8 Απριλίου.

“Αισθάνομαι ότι όταν πας να κοιμηθείς στο σπίτι του κολλητού σου ή δίνεις ραντεβού για παιχνίδι, έχεις την αίσθηση πάντα ότι μπορείς να ξανακοιμηθείς στο σπίτι του. Και απλώς τώρα είσαι σ’ ένα ατελείωτο ραντεβού για παιχνίδι με ύπνο στο σπίτι του“, είπε η Nicola στο PEOPLE στην εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. “Έτσι νιώθουμε εμείς. Είναι πραγματικά ο καλύτερός μου φίλος. Έτσι αισθάνομαι“.

Αυτό ακριβώς έγραψε η Nicola στη λεζάντα της αφιέρωσής της στον σύζυγό της τιμώντας την επέτειό τους: “Χρόνια πολλά αγάπη μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που παντρευτήκαμε. Σ’ αγαπώ με όλη μου την καρδιά και κάθε μέρα η αγάπη μου για σένα γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Σ’ ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος μου φίλος – αγαπώ το παντοτινό μας παιχνίδι“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα