Nicola Peltz: Ηχηρή απουσία από το πάρτι της Victoria – Tι την κράτησε μακριά

10:38 22/4/2024 - Πηγή: InStyle

H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια με ένα λαμπερό πάρτι με την οικογένειά της στο πλευρό της και διάσημους καλεσμένους. Ωστόσο, αισθητή ήταν η απουσία της νύφης της, Nicola Peltz, τη στιγμή που υποτίθεται ότι εθαψαν οριστικά το “τσεκούρι του πολέμου”.

Η 29χρονη ηθοποιός και σύζυγος του Brooklyn Beckham αποκάλυψε στα Instagram

Stories της το Σάββατο 20 Απριλίου ότι αντί να παρευρεθεί στο πάρτι, στην πραγματικότητα περνούσε ποιοτικό χρόνο με τη γιαγιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Σε μια φωτογραφία, η Nicola μοιράστηκε μια εικόνα της γιαγιάς της, η οποία ήταν κουμπάρα στο γάμο της με τον Brooklyn, να χαμογελάει ενώ δέχεται μια αγκαλιά, μαζί με το μήνυμα: “Ο κόσμος μου στην αγκαλιά μου“.

Μια επόμενη εικόνα έδειχνε την οικογένεια Beckham -χωρίς τη Nicola- να ποζάρει πριν από τη συγκέντρωση για τα 50α γενέθλια, καθώς η Nicola χρησιμοποίησε τη φωτογραφία για να σημειώσει ότι θα ήθελε να μπορούσε να είχε έρθει μαζί με την οικογένειά της στο Oswald’s, το ιδιωτικό κλαμπ για μέλη στο Λονδίνο όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι.

“Λυπάμαι πολύ που δεν είμαι εκεί για να σε γιορτάσω και να σε αγκαλιάσω! Στέλνω όλη μου την αγάπη από εμένα και τη Naunni”, έγραψε στη Victoria μαζί με ένα λευκό emoji καρδιάς. “Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Στην οικογενειακή φωτογραφία, οι Beckhams, η Victoria και ο David, η κόρη τους Harper, 12 ετών, και οι γιοι τους Brooklyn, 25 ετών, Romeo, 21 ετών, και Cruz, 19 ετών, είναι όλοι εντυπωσιακά ντυμένοι, ενώ ποζάρουν σε μια σκάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα