Neon Vibes: Δοκιμάζουμε τη μεγαλύτερη τάση της Άνοιξης στα νύχια μας

08:30 3/3/2024 - Πηγή: InStyle
Από τις neon αποχρώσεις του φούξια και του τιρκουάζ μέχρι τα έντονα πορτοκαλί και τα λαμπερά πράσινα, κάθε νύχι θα γίνει ο καμβάς για να αποτυπώσετε το προσωπικό σας γούστο.

Καλωσορίσατε στον κόσμο των λαμπερών φλούο! Εδώ, η μόδα συναντά την τέχνη των νυχιών, γεμίζοντας τις εμφανίσεις μας με φωτεινά χρώματα, αισθησιακές αποχρώσεις και ακαταμάχητους συνδυασμούς. Τα neon nails είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση της άνοιξης, η οποία είναι εκκεντρική.

Μισό φωσφορίζον, μισό διάφανο

Σαν ανατρεπτική συμμαχία μεταξύ του φωτεινού

και του διακριτικού, τα νύχια αυτού του στιλ φέρνουν έναν αέρα απρόσμενης έκπληξης. Με το ζωηρό μέρος να δίνει έντονη λάμψη και το διάφανο να προσθέτει μια δόση ηρεμίας, αυτό το μανικιούρ είναι ένα παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο μείγμα της ομορφιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BeautyTherapy (@beautytherapytt)

Ματ neon

Η ματ επιφάνεια δημιουργεί ένα εφέ βελούδινο, ενώ τα έντονα neon χρώματα παραμένουν ζωντανά και προκλητικά. Μία μοναδική πρόταση που αποπνέει έντονη γοητεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Polished Nail Studio (@polished_nailstudio)

Πράσινο ή φούξια;

Αν μας ρωτάτε, και τα δύο! Η αισιόδοξη αισθητική του πράσινου και του φούξια στα neon νύχια φέρνει μια έκρηξη χρώματος και ενέργειας σε κάθε εμφάνιση. Αυτά τα ζωηρά χρώματα αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση, ενώ προσφέρουν έναν αναζωογονητικό τόνο στο στιλ σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Drayton (@peppesladies)

Φλούο καρδιές

Η καρδιά είναι το σύμβολο του έρωτα, αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι επίσης η εκπροσώπηση της τόλμης και της παιχνιδιάρικης διάθεσης. Οι φλούο καρδιές «παντρεύουν» τον ρομαντισμό με τη φρεσκάδα δίνοντας έναν αέρα ανεμελιάς και ζωντάνιας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dayana González | Nails Designer (@dayananails03)

Μίνιμαλ γραμμές

Σε αυτό το μανικιούρ, η απλότητα συναντά τη διακριτική λάμψη. Με λεπτές γραμμές και γεωμετρικά σχέδια που δημιουργούν ένα αισθητικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ο μινιμαλισμός αποκτά άλλο νόημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephanny (@artbystephanny)

Όμπρε neon

Η ομοιόμορφη μετάβαση των χρωμάτων δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εφέ, σαν να έχετε βουτήξει τις άκρες των νυχιών σας σε ζωηρές μπογιές. Τα φλούο μαζί με την όμπρε τεχνική δημιουργούν ίσως το πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα, το οποίο «μυρίζει» Άνοιξη και αισιοδοξία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Andreza Amorim (@andrezaamorim.nails)

Keywords
Τυχαία Θέματα