Rita Ora: Ο αγώνας της με τις κρίσεις πανικού και το άγχος

23:00 2/3/2024 - Πηγή: InStyle

Σε μια νέα συνέντευξη στο podcast του «Brave New World», η Rita Ora μίλησε με ειλικρίνεια για τους αγώνες της για την ψυχική υγεία. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι «έμαθε να αναγνωρίζει» τα σημάδια της κρίσης πανικού. ‘Οπως είπε η ίδια βιώνει εδώ και πολλά χρόνια «πολύ έντονο» άγχος.

id="E-14702">Η Ora περιέγραψε πώς η βουτιά σε κρύο νερό ή ένα κρύο ντους τη βοηθάει πολύ. Για τις κρίσεις πανικού, η ίδια υιοθετεί μεθόδους κινέζικης ιατρικής για να ελέγχει τα συμπτώματα.

“Έχω πολύ έντονο άγχος, αλλά νομίζω ότι όλοι στο χώρο μου έχουν, για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Πιστεύω ότι τώρα είναι πολύ ωραίο που έχει ανοίξει η συζήτηση για όλα αυτά. Υπάρχουν μέρες που είναι καλύτερες από κάποιες άλλες. Έχω μάθει πλέον να αναγνωρίζω πότε έρχεται μια κρίση πανικού”.

“Πριν, εξακολουθούσα να αισθάνομαι ότι ήταν κάτι ξένο για μένα. Κάνω πολύ βελονισμό και απλά αναπνέω και ξαπλώνω κάπου για περίπου 20 λεπτά. Αγαπώ την κινέζικη ιατρική. Προσπαθώ να ενσωματώσω πολλές διαφορετικές μεθόδους”.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία στους στίχους του τρίτου άλμπουμ της «You and I», το οποίο κυκλοφόρησε το 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle