Naomi Campbell: Αντιδράσεις για το “χειρότερο Photoshop όλων των εποχών”

12:15 16/3/2023 - Πηγή: InStyle

Αντιδράσεις προκάλεσε η Naomi Campbell αφού δημοσίευσε σειρά από φωτογραφίες από τα Όσκαρ, οι οποίες φαίνονται πως έχουν δεχθεί έντονη επεξεργασία.

Αν και το supermodel έλαμψε στο πάρτι του Vanity Fair, οι θαυμαστές της παρατήρησαν αμέσως ότι οι

φωτογραφίες που ανέβασε αυτή στο Instagram ήταν πολύ διαφορετικές από τις ακατέργαστες εικόνες που τραβήχτηκαν στο κόκκινο χαλί.

Η Naomi Campbell ευχαρίστησε την ομάδα της στη λεζάντα της ανάρτησης, ανεβάζοντας σειρά φωτογραφιών από τη λαμπερή νύχτα, με ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο να ξεχωρίζει.

Η πρώτη φωτογραφία φαίνεται να έχει δεχθεί έντονη επεξεργασία με το κεφάλι και τη μύτη της Campbell να μοιάζουν πολύ μικρότερα και δυσανάλογα με το υπόλοιπο σώμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Naomi Campbell (@naomi)

Ενώ το μοντέλο είναι γνωστό για το εκπληκτικό πρόσωπό του, το σαγόνι της φαινόταν πιο αιχμηρό και ελαφρώς παραμορφωμένο κοντά στο πηγούνι της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και το δέρμα της Campbell είχε εξομαλυνθεί και φωτιστεί.

Η επεξεργασία των φωτογραφιών εξέπληξε πολλούς θαυμαστές, καθώς παρακάλεσαν το μοντέλο να δημοσιεύσει τις αρχικές εικόνες.

“Ο Θεός να μας βοηθήσει αν ακόμη και η Naomi πιστεύει ότι το χρειάζεται αυτό“, σχολίασε ένας θαυμαστής. “Είναι άψογη όπως είναι. Δεν χρειάζονται επεξεργασίες” πρόσθεσε.

Naomi Campbell called out for ‘worst Photoshop ever’ in Oscars snaps https://t.co/1wmrObGwhX

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) March 16, 2023

Als er nu iemand is die geen filtertje of photoshop nodig heeft, is het Naomi Campbell wel. En áls je het dan doet, maak er dan geen epic failhttps://t.co/Q13H4t66zd pic.twitter.com/22aQbb9968

— Nouveau Nederland (@NouveauNL) March 16, 2023

“Η πρώτη φωτογραφία είναι η χειρότερη φωτογραφία με photoshop που έχω δει ποτέ“, συμπλήρωσε ένας άλλος χρήστης του twitter ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: “Κοπελιά, να με προσλάβεις, μπορώ να επεξεργαστώ τις φωτογραφίες σου καλύτερα για το gram.”

Άλλος χρήστης σημείωσε: “Δεν θέλει να αποδεχτεί το γεγονός ότι γερνάει [sic] και αυτό είναι φυσιολογικό.”

Ωστόσο, άλλοι υπερασπίστηκαν τις επεξεργασμένες φωτογραφίες του supermodel, αποδίδοντάς τις στη σκληρή πραγματικότητα του να είσαι μοντέλο. “Φαντάζομαι αυτό συμβαίνει όταν ολόκληρη η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από την εμφάνισή σου και είναι συνηθισμένη στις επαγγελματικές φωτογραφίες να δέχονται επεξεργασία μέχρι θανάτου” σχολίασε ένας θαυμαστής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Naomi Campbell (@naomi)

Η Naomi ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, κυριαρχώντας στις πασαρέλες και κοσμώντας το εξώφυλλο σχεδόν κάθε περιοδικού υψηλής μόδας.

Ωστόσο, τώρα που το ενδιαφέρον της έχει μετατοπιστεί στη μητρότητα, το μοντέλο έχει βάλει στόχους – μεταξύ άλλων και στη μεγάλη οθόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα