Nicolas Cage: H απροσδόκητη κίνηση στην καριέρα του – Πού στρέφει το βλέμμα του

11:33 16/3/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί ο Nicolas Cage να είναι γνωστός για το υποκριτικό του ταλέντο στη μεγάλη οθόνη, αλλά ετοιμάζεται να κάνει μια απροσδόκητη κίνηση καριέρας, σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ φέρεται να ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική του μάρκα αλκοόλ, έχοντας

κατοχυρώσει το όνομά του ως εμπορικό σήμα για ένα νέο μπέρμπον.

Πηγή είπε στη Sun: “Έχει γίνει η μόδα στο Χόλιγουντ το να έχεις τη δική σου μάρκα ποτού. Μπορεί να είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο. Ο Nic είναι λάτρης του ουίσκι και του μπέρμπον και επεκτείνεται σε αυτά. Έχει εξαιρετικό γούστο, οπότε αυτό θα είναι καλό πράγμα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolas Cage (@nicolascage._)

Η είδηση αυτή έρχεται ως συνέχεια στις αναφορές ότι και ο David Beckham θέλει να δώσει το δικό του στίγμα στη βιομηχανία αλκοολούχων ποτών, λανσάροντας μια δική του μάρκα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, 47 ετών, φέρεται να ελπίζει ότι με τη νέα μάρκα θα δημιουργήσει αποστάγματα όπως τεκίλα και ουίσκι, μαζί με μπίρες.

Θα μπορούσε να είναι ο δρόμος για μια μεγάλη αμοιβή για τον αθλητή, καθώς ακολουθεί τα βήματα αστέρων όπως ο Ryan Reynolds και η Kylie Minogue.

David Beckham: Αυτό είναι το νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα

Από το 2014 ήταν το πρόσωπο του Haig Club, που ανήκει στον κολοσσό ποτών Diageo, αλλά λέγεται ότι αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη μάρκα – το οποίο λήγει τους επόμενους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα