Miley Cyrus: Σοκ από το οικογενειακό δράμα ανάμεσα στη μαμά της και την αδελφή της

11:30 4/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Miley Cyrus ζει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της, αφού μόλις κέρδισε το πρώτο της Grammy και κυκλοφόρησε νέο single. Η σταρ είναι απασχολημένη με τη μουσική της και τη ζωή της. Και προφανώς δεν είχε χρόνο για να παρακολουθήσει το δράμα που παιζόταν πίσω από την πλάτη της, μέσα στην οικογένειά της.

Σύμφωνα

με δημοσίευμα του People, η Miley Cyrus δεν είχε ιδέα ότι η αδελφή της Noah Cyrus και ο ηθοποιός του “Prison Break” Dominic Purcell έβγαιναν προτού αυτός παντρευτεί τη μητέρα της, Tish Cyrus.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

“Η Miley δεν είχε ιδέα για το δράμα με τον Dominic. Καμία απολύτως ιδέα”, δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της 31χρονης τραγουδίστριας, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου μεταξύ της 24χρονης Noah και του 54χρονου ηθοποιού.

“[Η Miley] αντιμετώπισε τη μητέρα της γι’ αυτό. Πιστεύει ότι είναι μια περίεργη κατάσταση, αλλά αγαπάει τη μαμά της και θέλει να είναι ευτυχισμένη“, πρόσθεσε η πηγή. Εξάλλου, στην έπαυλη της Miley έγινε η γαμήλια τελετή και μάλιστα, η σταρ φέρεται να είχε βάλει φρουρούς για να εμποδίσει την αδελφή της να χαλάσει τον γάμο της μητέρας τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tish Cyrus-Purcell (@tishcyruspurcell)

Την περασμένη εβδομάδα, διάφορα μέσα υποστήριξαν ότι η Noah και ο Purcell έβγαιναν στο παρελθόν.

“Η Noah και ο Dominic έβλεπαν ο ένας τον άλλον σαν φίλοι με προνόμια, κατά διαστήματα“, δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης στο People την Παρασκευή. Και πρόσθεσε: “Σταμάτησαν να βγαίνουν και μετά η Tish ξεκίνησε κάτι [μαζί του]”.

Η Cyrus, 56 ετών, φέρεται να γνώριζε για τη σχέση του Purcell με τη μικρότερη κόρη της, αλλά “δεν έδωσε ποτέ στη Noah την ευκαιρία να μιλήσει για όλα αυτά πριν παντρευτεί”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noah Cyrus (@noahcyrus)

Μια πηγή του “Entertainment Tonight” υποστήριξε ακόμη ότι η Tish δεν προειδοποίησε τη Noah για το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο της με τον ηθοποιό, αφήνοντας τη Noah “προσβεβλημένη” από την όλη κατάσταση.

Το Us Weekly ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση, με έναν εκ των έσω να ισχυρίζεται: “Η Noah [έβλεπε] τον Dominic όταν η Tish άρχισε να τον κυνηγάει. Η διαμάχη μεταξύ της Noah και της Tish υπερβαίνει κατά πολύ [αυτό που νομίζουν οι άνθρωποι]. Η Noah είναι πολύ ταραγμένη για το γεγονός ότι η Tish της έκλεψε τον Dominique”, ισχυρίζεται η πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα