Emma Heming: Έξαλλη με όσους θεωρούν ότι ο Bruce Willis… τελείωσε – “Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ”

10:31 4/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μια οργισμένη απάντηση έδωσε η Emma Heming σε παραπλανητικό δημοσίευμα σχετικά με τον Bruce Willis και τη μετωποκροταφική άνοια. Η σύζυγος του Bruce Willis ξέσπασε σε ανάρτησή της στο instagram σχολιάζοντας ότι η λανθασμένη κάλυψη των νευρογνωστικών ασθενειών από τα ΜΜΕ μπορεί να επηρεάσει

τις οικογένειες, όπως και η δική της.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η Emma απάντησε σ’ έναν τίτλο που αφορούσε την οικογένειά της και την υγεία του 68χρονου Bruce Willis.

“Ο τίτλος ουσιαστικά λέει ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου. Τώρα, μπορώ απλά να σας πω ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια”, είπε η Emma ξεκινώντας το βίντεο. “Θέλω η κοινωνία – και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους – να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους. Να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μόλις λάβουν μια διάγνωση για κάποιο είδος νευρογνωστικής νόσου, αυτό ήταν όλο. Τελείωσε. Ας τα μαζέψουμε. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ. Τελειώσαμε. Όχι.“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Στη συνέχεια είπε ότι η εμπειρία της οικογένειάς της ήταν το “εντελώς αντίθετο από αυτό” εν μέσω της διάγνωσης της μετωποκροταφικής άνοιας (FTD) του Bruce. “Υπάρχει θλίψη και στεναχωρια. Υπάρχουν όλα αυτά. Αλλά ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο”, είπε η Emma, προσθέτοντας ότι το νέο κεφάλαιο είναι γεμάτο “με αγάπη, είναι γεμάτο με σύνδεση, είναι γεμάτο με χαρά, είναι γεμάτο με ευτυχία”.

“Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Σταματήστε λοιπόν αυτούς τους ηλίθιους τίτλους. Αυτά τα ηλίθια πράγματα που θέλουν να κερδίσουν κλικ και φρικάρουν τους ανθρώπους. Σταματήστε να το κάνετε αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ, εντάξει;” συνέχισε.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Emma αναφέρθηκε περαιτέρω στις ανακριβείς αναφορές που είχε δει, καθώς ενθάρρυνε τα μέσα ενημέρωσης να είναι “προσεκτικά” ως προς τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνονται οι ιστορίες για την άνοια.

“Η εμπειρία μου είναι ότι δύο πράγματα μπορούν να είναι αληθινά και να υπάρχουν ταυτόχρονα. Η θλίψη και η βαθιά αγάπη. Θλίψη και βαθιά σύνδεση. Το τραύμα και η ανθεκτικότητα. Έπρεπε να ξεφύγω από το δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα, η ζωή άρχισε πραγματικά να αποκτά νόημα και είχα μια πραγματική αίσθηση του σκοπού. Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σ’ αυτήν την ιστορία”, έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

“Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μας εκπαιδεύουν οι λάθος άνθρωποι. Άνθρωποι που έχουν μια γνώμη έναντι μιας εμπειρίας. Άνθρωποι που δεν έχουν αφιερώσει το χρόνο να εκπαιδευτούν σωστά για κάθε είδους νευρογνωστική ασθένεια. Γιατί μπορώ να είμαι τόσο τολμηρός και να το πω αυτό; Επειδή βλέπω τον έναν τίτλο μετά τον άλλον και τα μπλουμπλίκια παραπληροφόρησης”, συνέχισε η Emma.

Και πρόσθεσε: “Δεν μιλάω καν για την οικογένειά μου, έχω συνηθίσει την τρέλα αυτών των παρατραβηγμένων τίτλων και ιστοριών. Μιλάω απλώς για τη βασική γραμμή ευαισθητοποίησης για την άνοια και για όσα διοχετεύονται στο κοινό. Αναρωτιέστε γιατί το άγχος και η κατάθλιψη είναι αυξημένα στην κοινωνία μας. Ειλικρινά πιστεύω ότι ένα μέρος του έχει να κάνει με αυτό το είδος του ψαρέματος κλικ, με το πώς τα πράγματα διαμορφώνονται και μας προωθούνται και πώς έχουμε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να προσλάβουμε αυτές τις πληροφορίες. Φίλε, αυτό πληγώνει τον ψυχισμό μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα