Michael J. Fox: Τιμήθηκε για τη λαμπερή καριέρα του, ενώ δίνει σκληρή μάχη με το Πάρκινσον

11:53 7/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Michael J. Fox έμοιαζε αρκετά ευδιάθετος καθώς παρέστη στο Spring Moving Image Awards στη Νέα Υόρκη, μαζί με την οικογένειά του, για να τιμηθεί για την καριέρα του στο Χόλιγουντ.

Ο 61χρονος σταρ, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι η μάχη του με το Πάρκινσον

έχει γίνει “δυσκολότερη”, είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Tracy Pollan, 62 ετών, και τις 28χρονες δίδυμες κόρες τους, Aquinnah και Schuyler.

On the carpet at the #momiawards Spring benefit honoring Michael J. Fox and John Wilson with Tracy Pollan, David Byrne, and Davis Guggenheim pic.twitter.com/pt0CFwgNvh

— Museum of the Moving Image (@MovingImageNYC) June 6, 2023

Ο Fox τιμήθηκε με το Lifetime Achievement Award για την εντυπωσιακή καριέρα του αλλά και την αφοσίωσή του στην εξεύρεση θεραπείας για τη νόσο του Πάρκινσον.

Διαγνώστηκε με την εκφυλιστική διαταραχή – η οποία επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και τις κινητικές δεξιότητες – το 1991 σε ηλικία 29 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Michael J. Fox: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τη διάγνωση με Πάρκινσον – “Προσποιήθηκα ότι αυτό δεν συνέβαινε σ’ εμένα”

Ο Fox και η Pollan παντρεύτηκαν το 1988 και έχουν τέσσερα παιδιά. Από τη μεγάλη βραδιά απουσίαζαν η μικρότερη κόρη τους, Esmé, 21 ετών, και ο μοναχογιός τους Sam, 34 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracy Pollan (@tracy.pollan)

Keywords
Τυχαία Θέματα