Shannen Doherty: Η συγκλονιστική στιγμή που υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία στον εγκέφαλο

09:32 7/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Shannen Doherty έχει μιλήσει ανοικτά για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” και τις “Μάγισσες”, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σταδίου 4 τον Φεβρουάριο του 2020. Όμως, μόλις χθες Τρίτη, η 52χρονη Shannen Doherty ανακοίνωσε ότι η αξονική τομογραφία που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου έδειξε ότι είχε μετάσταση στον εγκέφαλο.

“12 Ιανουαρίου 2023. Στις 5 Ιανουαρίου, η αξονική τομογραφία

μου έδειξε μετάσταση στον εγκέφαλό μου. Το χθεσινό βίντεο έδειχνε τη διαδικασία προσαρμογής της μάσκας που φοράτε κατά τη διάρκεια της ακτινοβολίας στον εγκέφαλό σας” έγραψε αρχικά στο βίντεο που ανέβασε η Shannen Doherty.

“Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος ακτινοβολίας”, εξήγησε η ίδια σε βίντεο στο Instagram που τη δείχνει να υποβάλλεται ακτινοθεραπεία. “Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά στη ζωή μου.”

“Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο δρ Amin Mirahdi και τους καταπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai“, συνέχισε. “Αλλά αυτός ο φόβος…. Η αναταραχή….. η χρονική στιγμή όλων αυτών…. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος.”

Η αποκάλυψη της Doherty έρχεται αφού η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram στις 5 Ιουνίου με την ίδια να φορά τη μάσκα την οποία είχε στη διάρκεια της θεραπείας με τη λεζάντα: “9 Ιανουαρίου 2023“

Από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και ανακοίνωσε ότι η ασθένεια επέστρεψε έπειτα από ύφεση το 2017, η Doherty ενημερώνει συχνά τους ακολούθους της σχετικά με τη θεραπεία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα