Matthew Perry: Στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες της διαθήκης του

13:30 12/3/2024 - Πηγή: InStyle

Περισσότερο από τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Matthew Perry σε ηλικία 54 χρόνων, έρχονται στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθήκη του.

Σύμφωνα με μια νομική κατάθεση που έχει στην κατοχή του το PEOPLE, η διαθήκη δείχνει ότι η πλειοψηφία των αντικειμένων του αείμνηστου ηθοποιού θα τοποθετηθεί σε ένα καταπίστευμα με έναν θρυλικό σύνδεσμο του Χόλιγουντ. Το έγγραφο – το οποίο δημιούργησε ο Perry το 2009 – σημειώνει ότι ήθελε να αφήσει τα αντικείμενά του στο “Alvy Singer

Living Trust”, το οποίο φαινομενικά πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα του Woody Allen στο Annie Hall.

That moment in the people who we have lost when Matthew Perry was mentioned got me man #Oscar #Oscar2024 #Oscars #Oscars2024 #MatthewPerry pic.twitter.com/nX3IyvnTfu

Lee Hood (@Mofoman360) March 11, 2024

Ο πατέρας του, John Perry και η μητέρα του, Suzanne Morrison ονομάζονται δικαιούχοι. Η ετεροθαλής αδελφή Caitlin Morrison και η Rachel Dunn αναφέρονται επίσης ως δικαιούχοι.

Ο Perry ανέφερε επίσης στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που θα είχε δεν θα είχαν δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία του. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν απέκτησε ποτέ παιδιά.

Η κατάθεση δείχνει επίσης ότι ο Perry είχε περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια σε προσωπική περιουσία όταν πέθανε, κάτι που είναι επιπλέον αυτού που οι εκτελεστές του – Lisa Ferguson και Robin Ruzan – έχουν ήδη βάλει στο υπάρχον καταπίστευμα.

I hope Matthew Perry gets mentioned in the people who we have lost segment I still can’t believe he is no longer with us #OSCAR #Oscars2024 #Oscars pic.twitter.com/5km95ZfFbM

Lee Hood (@Mofoman360) March 11, 2024

Η Ruzan, η οποία είναι η πρώην σύζυγος του Mike Myers, ήταν η εκτελεστική παραγωγός του τηλεπαιχνιδιού Celebrity Liar στο οποίο εμφανίστηκε ο Perry το 2010.

Ο Perry πέθανε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ήταν 54 ετών. Ένας εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο PEOPLE ότι ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση στις 4:07 μ.μ. που ανέφερε μια “ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα