Matthew McConaughey: Mια τεκίλα διάσημη και… παντελονάτη!

15:30 25/2/2024 - Πηγή: InStyle

Κάποια στιγμή στην καριέρα τους, οι celebrities φαίνεται ότι πρέπει να λανσάρουν μια τεκίλα. Η Kendal Jenner, ο George Clooney, ο Lebron James, ο Nick Jonas, ο Dwayne «The Rock» Johnson, ο Carlos Santana,

η Εva Longoria…

Τα τρία είδη τεκίλας.Credit: Pantalones Tequila

Τώρα, είναι η σειρά του Matthew McConaughey και της συζύγου του Camila Alves με την τεκίλα «Pantalones», που σημαίνει «παντελόνια» στα ισπανικά. Το ζευγάρι συνεργάστηκε με το αποστακτήριο Tequilera Tap, ένα πιστοποιημένο βιολογικό οικογενειακό αποστακτήριο στην πόλη Amatitán της πολιτείας Χαλίσκο του Μεξικό, όπου καλλιεργείται και παράγεται η Pantalones Organic Tequila.

«Η βιολογική τεκίλα Pantalones είναι ό,τι καλύτερο έχουμε φτιάξει φορώντας το παντελόνι μας», ανέφεραν οι McConaughey για το ποτό και πρoς;eθεσαν ότι «είναι σίγουρα συναρπαστική», κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα της τεκίλα, αφού στα αγγλικά η έκφραση «kick in the pants» είναι ιδιωματισμός που χρησιμοποιείται για κάποιον ή κάτι που είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο. Μάλιστα, στο διαφημιστικό σποτ εμφανίζονται και οι δύο, οδηγώντας τις μοτοσικλέτες τους σε ένα χωράφι αγαύης, χωρίς παντελόνια, γυμνοί από τη μέση και κάτω.

Η Pantalones κυκλοφορεί σε τρεις εκδοχές: η Blanco έχει νότες μελιού και εσπεριδοειδών, η εννέα μηνών ωρίμανσης Reposado είναι πιο φρουτώδης με μύτη φρέσκιας βελανιδιάς, ενώ η 15 μηνών ωρίμανσης Añejo έχει αρώματα βανίλιας, butterscotch και σφενδάμου.

Pantalones Tequila Blanco.Credit: Pantalones TequilaPantalones Tequila Anejo.Credit: Pantalones TequilaPantalones Tequila Reposado.Credit: Pantalones Tequila

Η τιμή κάθε μπουκαλιού κυμαίνεται από 40,65 € έως 49,68 €.

Οι ΜακΚόναχι επισημαίνουν επίσης τις προσπάθειές τους να κάνουν καλό, σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη τεκίλα συμμετέχει στο 1% For the Planet, μιας οργάνωσης της οποίας τα μέλη καλούνται να προσφέρουν τουλάχιστον το 1% των ετήσιων εσόδων τους σε περιβαλλοντικούς σκοπούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα