Η Barbra Streisand στη σκηνή των SAG Awards – Η σπάνια δημόσια εμφάνιση

12:30 25/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Barbra Streisand σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση ανέβηκε στη σκηνή των SAG Awads, όπου τιμήθηκε με το βραβείο για το επίτευγμα ζωής.

Την απονομή της διάκρισης στην 81χρονη σταρ έκαναν η Jennifer Aniston και ο Bradley Cooper. Οταν η θρυλική Barbra Streisand

εμφανίστηκε στη σκηνή οι άλλοι σταρ σηκώθηκαν όρθιοι για να τη χειροκροτήσουν. Η Anne Hathaway δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αντικρίζοντας τον ζωντανό θρύλο στη σκηνή των βραβείων Screen Actors Guild Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Shrine Auditorium and Expo Hall στο Λος Άντζελες.

Anne Hathaway sobbing while Barbra Streisand walks onto the stage at the SAG Awards. talent recognizing talent! pic.twitter.com/qHBSwHF8Qg

— Spencer Althouse (@SpencerAlthouse) February 25, 2024

Η Barbra Streisand είναι εδώ και 69 χρόνια μέλος της SAG. Το θερμό χειροκρότημα που υποδέχτηκε την εμφάνιση της Streisand ήταν αναμενόμενο. Η ίδια παραλαμβάνοντας τη διάκρισή της είπε ότι χάρηκε που πήρε το βραβείο για το επίτευγμα ζωής, επειδή “ξέρεις ότι θα το πάρεις”, σε αντίθεση με το να είσαι υποψήφιος και να πρέπει να κάθεσαι και να αναρωτιέσαι αν θα κερδίσεις. “Και αν δεν το πάρεις, πρέπει να κάνεις ένα τόσο χαρούμενο πρόσωπο – ω, είμαι τόσο χαρούμενη που χάνω” είπε αστειευόμενη.

When you walk in the room and everybody cries.

Barbra Streisand after receiving the 2024 SAG Life Achievement Award. pic.twitter.com/mBISBVczR9

Netflix (@netflix) February 25, 2024

Barbra Streisand delivers an inspiring speech as she receives the SAG Lifetime Achievement Award at the #SAGAwards. pic.twitter.com/QebzghO96V

— Entertainment Tonight (@etnow) February 25, 2024

Συνέχισε με έναν ύμνο στη δύναμη των ταινιών και το προνόμιο να εργάζεται σε αυτές, εξυμνώντας όλους τους παρευρισκομένους στην αίθουσα και ευχαριστώντας τους για τη δουλειά που της επιτράπηκε να κάνει μαζί τους. Όσοι δεν έκλαιγαν όταν μπήκε στη σκηνή, σίγουρα έκλαιγαν όταν έφυγε.

Η Jennifer Aniston προλογίζοντας το βραβείο στη Streisand αποκάλυψε ότι οι δυο τους πέρασαν μαζι μάι αξέχαστη Πρωτοχρονια και μάλιστα αντάλλαξαν ένα φιλί γιορτάζοντας την ελευση του νέου χρόνου.

“Η Barbra δεν άνοιξε απλώς τον δρόμο για εμάς τις γυναίκες- άνοιξε με μπουλντόζα ένα ξέφωτο για εμάς. Πέρα από το υπέροχο ταλέντο της, είναι επίσης ένας άνθρωπος“, είπε αρχικά η Aniston στην ομιλία της. “Η Barbra δημιούργησε το ίδρυμα Streisand, δίνοντας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις σε περισσότερες από 800 οργανώσεις που υποστηρίζουν την υγεία των γυναικών, τα πολιτικά δικαιώματα, τα περιβαλλοντικά ζητήματα και τον έλεγχο της οπλοκατοχής”.

Jennifer Aniston Reveals She Shared a New Year’s Eve Kiss with Barbra Streisand at 2024 SAG Award https://t.co/0pnq7x5Yye

People (@people) February 25, 2024

Και συνέχισε: “Και ενώ δεν είχα την ευχαρίστηση να δουλέψω μαζί της -ακόμη- είχα την τύχη να περάσω πολύτιμο χρόνο μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, και μάλιστα κατάφερα να τη φιλήσω τα μεσάνυχτα μια παραμονή Πρωτοχρονιάς”.

“Λέω την αλήθεια. Barbra, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ και συγχαρητήρια γι’ αυτή την επάξια τιμή”, πρόσθεσε η Aniston, προτού παραδώσει τη σκηνή στον Bradley Cooper, ο οποίος επίσης εξήρε τη Streisand.

Keywords
Τυχαία Θέματα