Martha Stewart: Αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο δεν φορά εσώρουχα

09:35 27/2/2024 - Πηγή: InStyle

H Martha Stewart έχει βαρεθεί τα εσώρουχα και δεν διστάζει να το πει. Η 82χρονη επιχειρηματίας, σεφ και συγγραφέας είπε στο Page Six ότι φοράει μόνο μαγιό κάτω από τα ρούχα της “σε περίπτωση” που “θέλει να πάει για κολύμπι”.

“Μου αρέσουν τα μαγιό. Μου αρέσει να φοράω μαγιό κάτω από τα ρούχα μου μόνο σε περίπτωση που θέλω να πάω για κολύμπι”, είπε η θρυλική lifestyle πέρσονα ενώ ήταν παρούσα στο Old Bags Luncheon στο West Palm Springs της Φλόριντα.

81-year-old Martha Stewart is on the cover of the 2023 Sports Illustrated Swimsuit Issue https://t.co/E1vpYiZh8C pic.twitter.com/akkzXLoenW

— The Messenger (@TheMessenger) May 16, 2023

“Τα μαγιό είναι τα εσώρουχά μου“, δήλωσε. “Δεν φοράω τίποτα από αυτά τα δομημένα πράγματα. Ούτε στενές δαντέλες, ούτε Skims για τη Martha. Αλλά αγαπώ τα Skims. Νομίζω ότι εξυπηρετούν έναν πολύ καλό σκοπό – αλλά δεν τα φοράω αυτά. Φοράω μόνο μαγιό Aerie κάτω από τα ρούχα μου”.

Αναρωτήθηκε για τη μεγιστάνα των Skims: “Θα θυμώσει μαζί μου η Kardashian; Όχι, δεν θα θυμώσει μαζί μου. Ξέρει ότι δεν φοράω Skims”.

Δεν είναι περίεργο που η Martha αγαπάει τα μαγιό της: H σέξι Stewart ήταν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue το 2023 ως το γηραιότερο μοντέλο του περιοδικού.

Έχει γίνει επίσης γνωστή για την ανάρτηση σέξι στιγμιότυπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών της στην πισίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα