Maria Menounos: Οικογενειακές στιγμές με τη νεογέννητη κόρη της και τον σύζυγό της – ΦΩΤΟ

15:45 24/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Maria Menounos διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, καθώς απέκτησε την κορούλα της μέσω παρένθετης μητέρας. Η διάσημη παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν είχε περάσει τις διακοπές της στην Ελλάδα, αναμένοντας το ευχάριστο γεγονός του ερχομού του νέου μέλους στην οικογένειά της.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι η Maria Menounos και ο σύζυγός της Keven Undergaro απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μετά από 10 χρόνια προσπάθειας και σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε η γλυκιά παρουσιάστρια.

Την

Κυριακή 23 Ιουλίου η Maria Menounos, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε τον σύζυγό της αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη τους στον καναπέ του σπιτιού τους, αλλά και τα δύο σκυλιά τους.

«Οικογενειακό βράδυ Κυριακής» έγραψε στη λεζάντα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο πολύ ανυπομονούσε να γίνει μητέρα.

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε “τι κάνουμε;”. Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Keven αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!», είχε, μεταξύ άλλων, η Maria Menounos για την γέννηση της κόρης της.

Maria Menounos: Το συγκινητικό μήνυμα για τη νεογέννητη κόρη της – “Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για εμάς”

Keywords
Τυχαία Θέματα