Margot Robbie: Πιστεύει ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να τη βλέπει μετά την ταινία «Barbie»

10:00 13/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Margot Robbie είναι μια αναμφισβήτητα ταλαντούχα ηθοποιός. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες που σημείωσαν εισπρακτική επιτυχία, όπως τα «Barbie», «The Wolf of Wall Street» και «Suicide Squad».

Κι όμως, η ίδια πιστεύει ότι ο κόσμος δεν θέλει να τη βλέπει πια στην οθόνη.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο Deadline, αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να παίξει άμεσα σε άλλη ταινία. Όταν βέβαια ρωτήθηκε αν χρειάζεται ένα επαγγελματικό διάλειμμα, απάντησε αρνητικά.

«Είμαι και παραγωγός και οι παραγωγοί δεν κάνουν διάλειμμα. Αλλά δεν θα επιστρέψω στην υποκριτική πολύ σύντομα». Με λίγα λόγια, θα συνεχίσει να εργάζεται πίσω από τις κάμερες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

«Η παραγωγή είναι 24 ώρες το 24ωρο. Ωστόσο, από την πλευρά της υποκριτικής, υπάρχουν άλλα περιθώρια. Το διάστημα που διανύουμε τώρα, είναι και το μεγαλύτερο που έχω μείνει χωρίς να ενσαρκώσω κάποιον ρόλο. Τελειώσαμε την Barbie τον Οκτώβριο του 2022 και έκτοτε δεν έχω μπει σε πλατό. Έτσι, έχει ήδη περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που έπαιξα ως ηθοποιός. Αν εξαιρέσουμε την εποχή της πανδημίας, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό» δήλωσε.

Και κατέληξε: «Νομίζω επίσης ότι όλοι μάλλον έχουν βαρεθεί να με βλέπουν προς το παρόν. Μάλλον θα πρέπει να εξαφανιστώ από τις οθόνες για λίγο καιρό. Ειλικρινά, αν έκανα άλλη μια ταινία πολύ σύντομα, ο κόσμος θα με βαριόταν. Θα έλεγαν “Πάλι αυτή; Μόλις περάσαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι μαζί της. Την ξεπεράσαμε”. Δεν ξέρω τι θα κάνω στη συνέχεια, αλλά προς το παρόν θέλω να αποστασιοποιηθώ για λίγο καιρό».

Keywords
Τυχαία Θέματα