Tα ζώδια της εβδομάδας: Ευκαιρίες για αλλαγές

00:05 13/1/2024 - Πηγή: InStyle

Stardust 13-20/1/2024

Ευκαιρίες, αλλαγές και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα εκπορεύονται από τις αλλαγές στις θέσεις των πλανητών στον ουράνιο στερέωμα, ιδιαίτερα μάλιστα του Πλούτωνα, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Κριός

Τα εργασιακά και επαγγελματικά σας θέματα επανέρχονται στο προσκήνιο της ζωής σας φίλοι Κριοί, με την επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στον Αιγόκερω, που είναι για εσάς το 10ο φυσικό ‘σπίτι’ σας Ο Ήλιος και ο Άρης μαζί πριμοδοτούν το Μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζουν

και σας καλούν να λειτουργήσετε χωρίς πολλή παρόρμηση, όμως με λογική και εγκράτεια. Στις 19 του μήνα, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα δοκιμάζει τη σιγουριά σας σε ό,τι αφορά αισθηματικές κυρίως σχέσεις, ενώ εσείς συνεχίζετε να ασχολείστε με οικονομικά θέματα, τα οποία δέχονται καλές επιρροές με τον πλανήτη Δία να βρίσκεται στον χώρο αυτόν. Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου κάνει τον τομέα των φίλων σας να αποκτά την τιμητική του.

Ταύρος

Ευχάριστοι- γενικά- προβληματισμοί αναμένονται φίλοι Ταύροι για εσάς στο άμεσο μέλλον. Η αλήθεια είναι πως εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες και έχετε την πολυτέλεια της επιλογής, μάλιστα δε με τη βοήθεια του πλανήτη Ερμή που θα επιστρέψει στον φιλικό και ΄φιλόδοξο΄ Αιγόκερω για να σας κινητοποιήσει σε πράξεις και όχι λόγια. Το ζευγάρι του Ηλίου με τον δραστήριο Άρη έρχεται σε ενίσχυση της διαπραγματευτικής σας ικανότητας, περισσότερο σε θέματα καριέρας. Η ύπαρξη του Δία δίπλα σας ενισχύει τη δύναμή σας και αναιρεί το ‘θολό’ τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 19/1 συνεπικουρούμενη μάλιστα σημαντικά από το ευνοϊκό τρίγωνο που γεννιέται την ίδια ακριβώς μέρα μεταξύ του Ερμή και του μεγάλου ευεργέτη Δία. Αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε φιλική βοήθεια σε ό,τι σας απασχολεί γύρω στις 20 του μήνα.

Δίδυμοι

Ο Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω αυτήν την εβδομάδα για να συναντήσει τον Ήλιο και τον Άρη και, μαζί να σας ενδυναμώσουν και να σας θωρακίσουν απέναντι σε κάθε δύσκολη κατάσταση που τυχόν αντιμετωπίζετε τώρα. Οι σχέσεις σας θα έχουν στις 20 του μήνα μια δύσκολη όψη, με κάποια ασάφεια και εσωτερική ανασφάλεια, εξ αιτίας του τετραγώνου που δημιουργείται ανάμεσα στην καλόβολη Αφροδίτη απέναντι σας και τον πλανευτή πλανήτη Ποσειδώνα. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή και κυρίως ορθολογική σκέψη. Οικονομικές υποχρεώσεις που διευθετούνται ευνοϊκά, ή μια νέα γνωριμία, είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα τις επόμενες μέρες, Μην επιτρέψετε στην έντονη συνάντηση του Ηλίου με τον ισχυρό Πλούτωνα στις 20 Ιανουαρίου, να προκαλέσει αναταράξεις στα επαγγελματικά σας και φροντίστε καλά τις σωστές ισορροπίες σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας.

Καρκίνος

Από τη φύση σας είστε άνθρωποι που πάντα βοηθάτε τους άλλους, αγαπητοί Καρκίνοι. Με την επιστροφή τώρα του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου συναντά τον Άρη και τον Ήλιο, έχετε τις ευκαιρίες να εντρυφήσετε πάνω στο κεφάλαιο ‘σχέσεις΄ και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Να προσέξετε λίγο τα επαγγελματικά σας που μπορεί να κινδυνεύουν από παρεξηγήσεις, εκεί κοντά στις 19 του μήνα. Ενισχυτικό στην αναζήτησή νέων στόχων, μιας διαφορετικής πραγματικότητας και σταθερότητας, είναι το τρίγωνο του Δια με τον Ερμή την ίδια περίοδο. Ο Πλούτωνας που εισέρχεται στον Υδροχόο στις 21/1, ελέγχει τις συναλλαγές σας με τρίτα πρόσωπα και φέρνει μερικές πιθανότατα σημαντικές αλλαγές.

Λέων

Η είσοδος του Πλούτωνα στον τομέα των συνεργασιών σας στις 21/1 επιφυλάσσει μεταβολές που θα έχουν αντανάκλαση στην ίδια την καθημερινότητά σας, δηλαδή στον 6ο φυσικό σας οίκο που είναι γεμάτος πλανήτες. Σημαντική είναι η συγκυρία για την καριέρα σας, μιας και εκεί πρόκειται να κερδίσετε ‘πόντους΄ και κυριολεκτικά, να λάμψετε. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας προειδοποιεί να προσέχετε σε κάθε είδους δοσοληψία, ώστε να μη βλάψετε τα συμφέροντά σας. Η καλή όψη του ΔΊα με τον Ερμή στις 19/1, υπόσχεται ωραία εξέλιξη σε επαγγελματικά ζητήματα και υψηλές απολαβές, ηθικές και υλικές εξίσου κάτι που υποστηρίζεται από την ταυτόχρονη είσοδο Ηλίου-Πλούτωνα στον Υδροχόο, στις 21 του μήνα.

Παρθένος

Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η αμέσως επόμενη περίοδος για εσάς με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή στον φυσικό 5ο οίκο σας, όπου συναντά και άλλους πλανήτες. Τα παιδιά σας, η δημιουργικότητά σας, τα φλερτ, η διασκέδαση και η χαρά, πρωταγωνιστούν στη ζωή σας την επόμενη εβδομάδα και σας ανεβάζουν το ηθικό. Στις 19/1 δημιουργούνται ταυτόχρονα ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και ένα ευνοϊκό τρίγωνο του Ερμή με τον Δια, Και οι δυο όψεις προοιωνίζονται μικρούς προβληματισμούς και την ανάγκη για αλλαγές σε οικογενειακό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Η έναρξη της περιόδου του Υδροχόου στις 21/1 συνηγορεί στα ευεργετικά επαγγελματικά σας ανοίγματα, πόσο μάλλον που εισέρχεται και ο πλανήτης Πλούτωνας την ίδια σχεδόν στιγμή, σε αυτό το καινοτόμο ζώδιο.

Ζυγός

Ήλιος και Ερμής- φίλοι Ζυγοί- είναι ευνοϊκοί και αυτή την εβδομάδα για εσάς που εξακολουθείτε να θέτετε σε προτεραιότητα οικογενειακά ζητήματα και οικεία πρόσωπα. Μπορείτε άνετα να τακτοποιήσετε τώρα τις εκκρεμότητες που αφορούν τόσο την οικογένεια σας, όσο και την ακίνητη περιουσία σας. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις κοντά στις 19 του μήνα, γιατί η κρίση σας μπορεί να μην είναι αντικειμενική και η περιρρέουσα θολούρα να σας οδηγήσει σε λάθη. Γενικά, ούτε να δώσετε, ούτε να λάβετε βαρυσήμαντες υποσχέσεις και λόγια, μιας και η επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης και Ποσειδώνα θα είναι πανταχού παρούσα και -αν και όχι καταστροφική- θα σας επηρεάζει σε έναν βαθμό. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και οι ανώτερες σπουδές, όπως και η επαγγελματική σας δράση, ιδιαίτερα από τις 20 και μετά, με την είσοδο του Ηλίου και του Πλούτωνα στον Υδροχόο,

Σκορπιός

Ο τομέας της επικοινωνίας είναι αυτός που για εσάς επιφυλάσσει πολλά και καλά αυτήν την περίοδο αγαπητοί Σκορπιοί. Εκφραστείτε λοιπόν ελεύθερα και θα βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε στις κάθε είδους επαφές και διασυνδέσεις με τους γύρω σας. Έχετε την υποστήριξη αγαπημένων σας ανθρώπων και περί τα μέσα της εβδομάδας εδραιώνετε σχέσεις και ωφέλιμες συνεργασίες, προσωπικές και επαγγελματικές. Η Αφροδίτη κινείται στον χώρο των οικονομικών σας και σας ωθεί σε σχετικές κινήσεις, όμως καλό είναι να συμβουλευτείτε πρώτα ειδικούς προς αποφυγή λαθών. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1, σας υποχρεώνει να ασχοληθείτε και πιθανώς να μεταβάλλετε ή να οριοθετήσετε θέματα οικογενειακά, που από καιρό σας απασχολούν όμως εσείς τα αναβάλλατε συνεχώς.

Τοξότης

Εσείς Τοξότες θα έχετε να κάνετε με την… τσέπη σας, τα οικονομικά σας δεδομένα και με τις άοκνες προσπάθειές σας για περισσότερα έσοδα, πάντα υπό την επίδραση του Ηλίου και του Ερμή, που θα κινούνται στον 2ο οίκο σας. Ευνοείστε λοιπόν σε επενδυτικές κινήσεις, αλλά και σε σχετικές επαφές που θα σας βοηθήσουν πρακτικά να λύσετε ό,τι σας ‘στριμώχνει’ με τα χρήματά σας. Μην εμπλέκεστε σε εκνευρισμούς και επιπόλαιες κινήσεις κοντά στις 19 του μήνα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη, το καλό τρίγωνο Δία-Ερμή στις 19/1 επίσης, σας επιτρέπει λίγο χρόνο αποκλειστικά για εσάς, σας ενισχύει ποικιλοτρόπως τα προσδοκώμενα έσοδα και ακόμη, αυξάνει άρδην την κοινωνικότητά σας.

Αιγόκερως

Αναμφίβολα είστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου αυτής, με αυτή την μικρή σύναξη πλανητών μέσα στο δικό σας ζώδιο. Έχετε την εύνοια του Ηλίου και του Ερμή και αυτό σας βοηθάει να σκέπτεστε πρακτικά και θετικά, όντας έτσι ‘στυλοβάτες΄ τόσο του εαυτού σας, όσο και των άλλων ανθρώπων που είναι κοντά σας. Τα επαγγελματικά σας διεκπεραιώνονται γρήγορα και αποτελεσματικά, είτε εργάζεστε μόνοι, είτε με άλλους, ακόμη δε και με τον ίδιο τον σύντροφό σας, Στις 19/1 ενδέχεται να λάβετε καλά νέα σχετικά με κάποιο οικονομικό και έκτακτο όφελος, ή ίσως να έχετε ευχάριστες ‘έγνοιες΄ αισθηματικής φύσης κάτι που θα αναπτερώσει σίγουρα το ηθικό σας. Σημαντικοί αρωγοί σας στις 20/1- λίγο πριν μαζί εισέλθουν στον Υδροχόο- το ζευγάρι Ηλιος-Πλούτωνας σας θωρακίζει και ανοίγει καλύτερους μελλοντικούς δρόμους για εσάς.

Υδροχόος

Έχετε την αίσθηση της ουσιαστικής συνειδητοποίησης κάποιων γεγονότων και μετέπειτα, της αναγκαίας αποστασιοποίησής σας από ανθρώπους και παρελθούσες καταστάσεις. Σε αυτό σας βοηθάει η συζυγία του Ηλίου με τον Ερμή στον Αιγόκερω. Οικονομικά, εκεί κοντά στις 18/1 μπορεί να προκύψει μια αρκετά καλή συμφωνία, όμως απαιτείται εγκράτεια και προσοχή, μιας και την αμέσως επόμενη μέρα, στις 19/1. οι πλανητικές συνθήκες μπορεί να αποβούν παραπλανητικές. Υποδέχεστε Ήλιο και Πλούτωνα στο ζώδιό σας στις 20 και 21/1 αντιστοίχως και αυτό σας βάζει… δύσκολα, αλλά σας δίνει επίσης τη δύναμη για να τα καταφέρετε μια χαρά, να γίνετε ασφαλώς πιο κοινωνικοί και να τονώσετε με αυτό τον τρόπο καταλυτικά, τον ψυχισμό σας και την αυτοπεποίθησή σας.

Ιχθύες

Έξαρση στην ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές και φίλους -παλαιούς και νέους- προοιωνίζεται η ακόλουθη εβδομάδα. Αναζητήστε λοιπόν με την ψυχή σας τη διασκέδαση και την κατάλληλη ψυχαγωγία, αλλά προσέξτε να μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και περιστάσεις, μιας και ο δικός σας κυβερνήτης Ποσειδώνας κοντράρεται τούτη την ώρα με την εύπιστη και γλυκιά Αφροδίτη. Ξεκάθαρα εξωστρεφείς, ακούτε τις συμβουλές των φίλων σας και ‘γλυτώνετε’ έτσι από… περίεργες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στα πλαίσια της δουλειά σας. Ακολουθείστε δυναμικά και άφοβα τους στόχους σας, ιδιαίτερα εκεί κοντά στις 20-21/1, με τη δυνατή σύνοδο του ζωοδότη Ηλίου με τον ‘εσωτερικό΄ Πλούτωνα που ίσως κομίσει ριζικές μεταβολές στις συντεταγμένες της τρέχουσας φάσης της ζωής σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα