Margot Robbie: Φήμες για αισθητική επέμβαση μετά τη μεταμόρφωσή της στο πέρασμα των χρόνων

19:30 13/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Margot Robbie δεν είναι μόνο μια περιζήτητη ηθοποιός, αλλά είναι και μία από τις πιο λαμπερές και όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ.

Σίγουρα από την εποχή που ήταν μια άγνωστη ηθοποιός σαπουνόπερας, υποδυόμενη την Donna Freedman στο Neighbours, μέχρι σήμερα που θεωρείται κορυφαία σταρ κλέβοντας τις εντυπώσεις στα Όσκαρ, η Margot έχει υποστεί μια πολύ

λαμπερή μεταμόρφωση.

Margot Robbie at the Vanity Fair #Oscars after party. pic.twitter.com/FIY1ONNkNk

— Complex Pop Culture (@ComplexPop) March 11, 2024

Μια ματιά πίσω στον χρόνο, οι διαφορές στο πρόσωπο της Margot είναι έντονες, με τους περισσότερους θαυμαστές να θεωρούν ότι είναι αποτέλεσμα ωριμότητας ή και απώλειας κιλών, ενώ άλλοι, πιο καχύποπτοι, υποστηρίζουν ότι η σταρ υπεβλήθη κρυφά σε αισθητική επέμβαση για να κάνει πιο εντυπωσιακά τα ήδη όμορφα χαρακτηριστικά της.

Margot Robbie shows a lot of leg in Mugler bodysuit at 2024 Vanity Fair Oscars party https://t.co/P6vGOt8gVc pic.twitter.com/KfH6Zt4ruD

— Page Six (@PageSix) March 11, 2024

Αν και η Margot δεν έχει αποκαλύψει αν έχει υποβληθεί σε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση, αυτό δεν έχει σταματήσει τους θαυμαστές της από το να εκφράσουν τη γνώμη τους.

Margot Robbie – 2008 Gold Coast portrait shoothttp://t.co/xPcOtJiFQV pic.twitter.com/EeJ6wy5UVJ

— Carreck Celebrities (@CarreckCelebs) December 26, 2014

Εμφανιζόμενη στο The Dream Bigger Podcast με τη Siffat Haider, η influencer κοσμετολογίας Dana Omari Harrell δήλωσε ότι ήταν πεπεισμένη ότι η Margot έχει υποβληθεί σε μια σειρά από επεμβάσεις.

Brad Pitt, @LeoDiCaprio and Ben Mitchell; just a few of those fortunate actors to have shared the screen with the luminous Margot Robbie.

Found this gem going through old show reel clips. Vintage 2008 @neighbours #OnceUponATimeInHollywood #MargotRobbie pic.twitter.com/644EFs3KR4

— Ben Grant Mitchell (@Ben_G_Mitchell) August 13, 2019

Σ’ αυτές περιλαμβάνεται μια πλαστική άνω βλεφάρων, δηλαδή χειρουργική επέμβαση που μπορεί να διορθώσει την πτώση των βλεφάρων και να κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα αφαιρώντας το επιπλέον λίπος στην περιοχή.

18 years old margot robbie (2008) pic.twitter.com/qiEHYscdyw

— 2000s (@PopCulture2000s) July 7, 2023

Η Dana επέμεινε στην πεποίθησή της σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Ιούλιο του 2023, προσθέτοντας επίσης ότι η Margot μπορεί να έχει υποστεί filler κάτω από τα φρύδια, ένα μικρό λίφτινγκ φρυδιών, αύξηση μάγουλων ώστε να γίνουν πιο έντονα τα ζυγωματικά, fillers στα χείλη και μια ρινοπλαστική για να λεπτύνει η μύτη της και να μειώσει το πλάτος των ρουθουνιών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dana Omari-Harrell (@igfamousbydana)

Η Dana ισχυρίστηκε ότι η Margot μπορεί επίσης να έχει υποβληθεί σε αφαίρεση λίπους από τα μάγουλα, χειρουργική διαδικασία για να μειωθούν τα στρογγυλεμένα μάγουλα και για να ενισχυθούν τα ζυγωματικά, καθώς και σε προσθήκη υλικού στο πηγούνι για να δώσει στο σαγόνι της επιπλέον μήκος.

Before her breakthrough role in The Wolf of Wall Street, Margot Robbie (Bombshell) first appeared in a 2008 episode of Australian cop drama City Homicide pic.twitter.com/lQmf387QuR

Audrey Fox (@theaudreyfox) February 3, 2020

Για να το ολοκληρώσει, η Dana υπέθεσε ότι η Margot χρησιμοποιεί ελάχιστο μπότοξ για να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές, δίνοντας όμως στην ηθοποιό αρκετή κίνηση στο πρόσωπό της.

Τον Φεβρουάριο του 2020, μια κορυφαία αισθητική κλινική αποκάλυψε ότι το πρόσωπο της Margot ήταν περιζήτητο όταν οι γυναίκες προσέρχονταν για μη χειρουργικές επεμβάσεις.

Margot Robbie through the years 2008-2023 pic.twitter.com/nHrOXlq3T2

— Wholesome Memes
Keywords
Τυχαία Θέματα