Malia Obama: Έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί στο Sundance

18:31 19/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Malia Obama έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance. Εκεί θα κάνει πρεμιέρα η νέα μικρού μήκους ταινία της, “The Heart”.

Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama και της πρώτης κυρίας Michelle Obama αψήφησε το κρύο στο Park City

της Γιούτα την Πέμπτη με ένα γκρι πανωφόρι, ένα ριγέ button-down, ένα μαύρο τζιν και ένα λεπτό γκρι κασκόλ τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της. Συνδύασε την casual εμφάνισή της με ένα ζευγάρι καφέ μπότες.

Malia Obama makes red carpet debut at Sundance for ‘The Heart’: I hope it ‘makes you feel a bit less lonely’ https://t.co/NQUUMg2rPl pic.twitter.com/jPBHZnjUzi

New York Post (@nypost) January 19, 2024

Η 25χρονη Malia χρησιμοποίησε για την προβολή του νέου της έργου το όνομα Malia Ann – το μεσαίο της όνομα – και θα υποβληθεί στην κατηγορία ταινιών μυθοπλασίας μικρού μήκους των ΗΠΑ στο φεστιβάλ.

Το συγκινητικό μήνυμά της

“Η ταινία μιλάει για χαμένα αντικείμενα και μοναχικούς ανθρώπους, για συγχώρεση και μετάνοια”, δήλωσε η Malia σε ένα βίντεο “Meet the Artist” για το φεστιβάλ, “αλλά νομίζω επίσης ότι εργάζεται σκληρά για να αποκαλύψει πού μπορεί να υπάρχει τρυφερότητα και εγγύτητα σε αυτά τα πράγματα”.

Η Malia ολοκλήρωσε το μήνυμά της λέγοντας ότι ελπίζει η ταινία μικρού μήκους της να κάνει τους ανθρώπους “να αισθάνονται λίγο λιγότερο μόνοι, ή τουλάχιστον να σας θυμίζει να μην ξεχνάτε τους ανθρώπους που είναι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα