Kourtney Kardashian: Αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η σχέση που κατέληξε σε γάμο με τον Travis Barker

11:56 13/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν πρόσφατα, σε μια μυστική τελετή σε παρεκκλήσι του Las Vegas, ύστερα από ένα βράδυ τρελού μεθυσιού στα Grammys. Μια εντελώς αυθόρμητη πράξη για τα δεδομένα της άλλοτε συντηρητικής Kourtney, την οποία ο Travis παρέσυρε σε έναν άλλο, πιο απελευθερωμένο τρόπο ζωής. Αλλά, πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία αγάπης, η οποία τελευταία τραβάει τα φώτα τής δημοσιότητα;

@kourtneykardash

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς των Kardashian

στο τηλεοπτικό κανάλι, Hulu, η Kourtney ανοίχτηκε και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το ρομάντζο της χρονιάς. Και όχι, δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, γιατί η Kourtney και ο Travis γνωρίζονταν ήδη, αφού ήταν χρόνια φίλοι. Ωστόσο αυτή η φιλία άρχισε να μετατρέπεται σε κάτι παραπάνω στην περίοδο της πανδημίας.

«Πάντα με τραβούσε κάτι στον Travis. Απλά σκέφτηκα ότι ήταν η σωστή στιγμή στη ζωή μου. Είχα πάρει περίπου έναν χρόνο για τον εαυτό μου αλλά, οι κοντινοί μου φίλοι πάντα μου έλεγαν –πρέπει να το προχωρήσεις μαζί του.

Συνηθίζαμε να γυμναζόμαστε μαζί συνέχεια και να κάνουμε πράγματα απλά σε φιλικό επίπεδο, νιώθοντας ελεύθεροι να είμαστε ο εαυτός μας. Ερωτευτήκαμε και τώρα, είναι το αγόρι μου», ο σύζυγός της, θα διορθώσουμε εμείς. Αλλά ποιος έκανε το πρώτο βήμα σε αυτή τη σχέση;

@travis barker

Η Kourtney αποκαλύπτει, «σχεδόν παίζαμε ήδη το παιχνίδι «σπίτι», επειδή κάναμε πράγματα όλοι μαζί με τα παιδιά μας. Πηγαίναμε σε μουσεία και πηγαίναμε στην εκκλησία. Τον προηγούμενο χρόνο, εν μέσω πανδημίας, μιλούσαμε με μηνύματα κι έτσι απλά το έβγαλα, μια συνομιλία όλο φλερτ. Τελικά, πιστεύω μόλις το έκανα γνωστό, μου ζήτησε να δούμε μια ταινία. Και σε ολόκληρη την ταινία δεν έκανε ούτε μία κίνηση». Αλλά η μεγαλύτερη των αδερφών Kardashian πήρε την κατάσταση στα χέρια της και στο τέλος της ταινίας, φίλησε τον ντροπαλό τελικά, Travis. Δεν ήθελε να χάσει χρόνο.

«Έπαιρνε πολύ χρόνο. Η μια ταινία τελείωνε και μια άλλη πήγαινε να ξεκινήσει κι εγώ ήμουν σε φάση –δεν έχω χρόνο για movie marathon- οπότε έκανα την πρώτη κίνηση», η οποία κατέληξε σε γάμο, θα συμπληρώσουμε. Μια συνηθισμένη ιστορία αγάπης όπως όλες οι άλλες. Κι εδώ, ταιριάζει αυτό που λέμε ότι «τα καλύτερα γκολ είναι τα φιλικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα