Kim Kardashian: Ανησυχία για τη δραματική απώλεια βάρους – Απαντά με μία φωτογραφία

12:50 1/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian θέλησε να επιδείξει τη φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της ποζάροντας με crop top και τζιν, αλλά η εικόνα της προκάλεσε έντονη ανησυχία στους ακολούθους της.

Η reality star φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές της να ανησυχήσουν για την κατάσταση της υγείας της.

Η Kim ανέβασε φωτογραφία μέσα από το ιδιωτικό

της τζετ ενώ φορούσε το λευκό μπλουζάκι της και το τζιν της που το είχαν ζωγραφίσει τα τέσσερα παιδιά της North, 10 ετών, Saint, επτά, Chicago, πέντε, και Psalm, τεσσάρων ετών. Ωστόσο, το βλέμμα έπεσε στη μέση της με το τζιν να κινδυνεύει να πέσει από τους γοφούς της λόγω αδυναμίας, όπως παρατήρησαν οι ακόλουθοί της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

“Η μέση… δεν είναι ρεαλιστική για κάθε μέση γυναίκα” έγραψε ένας χρήστης ενώ άλλος πρόσθεσε: “Το καταλάβαμε Kim, είσαι σούπερ κοκαλιάρα πάλι.” Επίσης, άλλος ένας ακόλουθος σχολίασε: “Αυτή είναι μια τόσο ανεύθυνη ανάρτηση όταν επηρεάζεις τόσους πολλούς νέους ανθρώπους. Αυτή είναι ξεκάθαρα μια αλλοιωμένη εικόνα, απογοητευτική.”

“Πώς γίνεται να έχεις όλο και μικρότερη μέση σε κάθε ανάρτηση; Σύντομα θα εξαφανιστείς! Πώς καταφέρνεις να μην τρως ποτέ; Σοβαρή ερώτηση, γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται” σχολίασε άλλος και ένας άλλος χρήστης επεσήμανε: “Αυτή είναι η μέση μιας έφηβης.”

“Φαίνεσαι πεινασμένη” έγραψε ένας άλλο άτομο και επόμενος σημείωσε: “Πολύ αδύνατη Kim. Αυτό που κάνεις είναι επικίνδυνο.”

Ωστόσο, η Kim καθησύχασε αργότερα τους ανήσυχους θαυμαστές της, καθώς έδειξε το υγιές, γυμνασμένο της σώμα σε μια νέα selfie.

Φόρεσε την μπλούζα γυμναστικής και το ασορτί στενό κολάν για να ποζάρει για μια εντυπωσιακή selfie στο γυμναστήριο με την προσωπική της προπονήτρια Senada Greca – στην οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα 41α γενέθλιά της.

Τον Μάιο, οι ακραίες μεταμορφώσεις της Kim και της αδελφής Khloe Kardashian για την απώλεια βάρους απασχόλησαν εν συντομία το επεισόδιο της πρεμιέρας της τρίτης σεζόν του The Kardashians.

Keywords
Τυχαία Θέματα