Αντέδρασε on air η Μαριάντα Πιερίδη: «Τι λες; Πρέπει να είσαι πολύ κακοπροαίρετος για να το παρεξηγήσεις»

O Μάρκελλος Νύκτας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το γεγονός ότι οι ομοφυλόφιλοι επικρίνονται και βρίσκονται συνεχώς στο περιθώριο λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.

«Θα γίνει η γνώμη μου σεβαστή από ανθρώπους που είναι ομοφοβικοί; Εδώ ακόμα μας λένε ότι δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις στο κρεβάτι σου, αρκεί να μην ενοχλείς. Γραφικά. Ότι εμάς δεν μας αφορά. Τι δεν σας αφορά; Πρέπει να γίνει καλύτερος ο κόσμος και να δεχθούν αυτούς τους ανθρώπους γιατί είναι ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας μας. Είναι σκληρός χώρος

εδώ. Εδώ φορούν οι άντρες μία βερμούδα με την τρίχα να κρέμεται από κάτω και οι γυναίκες δεν φορούν φούστα. Φορούν παντελόνια. Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μην φοράει φούστα;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα όσα είπε ο σχεδιαστής προκαλέσαν αντιδράσεις στο πλατό της πρωινής εκπομπής, με τον Γιάννη Μπούτο να παίρνει πρώτος τον λόγο μετά την προβολή του βίντεο και να αναφέρει:  «Στην Ευρώπη είμαστε η τελευταία χώρα σε ελευθερία λόγου. Δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία γι’ αυτό το πράγμα. Δεν είναι ότι δεν έχουμε τον τρόπο. Κάνουμε τους προοδευτικούς, χωρίς να έχουμε γίνει όντως».

Και αντέδρασε η Μαριάντα Πιερίδη: «Γιαννάκη μου γλυκέ, σ’ αγαπώ! Μήπως εσύ δεν είσαι έτοιμος; Μου αρέσει που έχεις πάρει φόρα, αλλά δεν έχει να κάνει με προοδευτικούς και με συντηρητικούς. Δέχομαι ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του, δέχομαι και τη δική σου την άποψη εννοείται, απλά ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε μερικές έννοιες. Αυτό, τίποτα άλλο…».

Ακολούθησαν σχόλια από τον Γιάννη Μπούτο: «Αυτό που είπε ο Μάρκελλος Νύκτας, ότι μια γυναίκα γιατί να μη φοράει φούστα και να φοράει παντελόνια, δεν το είπε ρατσιστικά».

«Δεν το πήγε εκεί, δεν το είπε κοινωνικά, το είπε στυλιτιστικά. Όχι βέβαια, τι λες; Αυτό πρέπει να είσαι πολύ κακοπροαίρετος για να το παρεξηγήσεις», απάντησε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση»

Χριστίνα Κοντοβά: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με την κόρη της στην Ικαρία – Η αποκάλυψη της ηλικίας της

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Απαντά για τη Σάσα Σταμάτη -«Τι σόι συγγνώμη είναι αυτή μετά από δύο χρόνια…»

Keywords
Τυχαία Θέματα