Khloé Kardashian: Απαντά στις φήμες για τον γάμο της μητέρας της

12:36 8/6/2022 - Πηγή: InStyle

Αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια σχετικά με το αν η μητέρα της Kris Jenner έχει παντρευτεί στα κρυφά με τον Corey Gamble, είναι η Khloé Kardashian, δίνοντας απαντήσεις και η ίδια στις φήμες που κυκλοφορούν.

@justjared Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η μικρότερη αδελφή των Kardashian, σε spoiler από το reality “The Kardashians” που προβάλλεται από το Hulu και

το έχει στη διάθεσή του το E! News, συζητεί με την Jenner και της λέει ότι αρκετές πηγές της είπαν πως το ζευγάρι, που είναι σε σχέση από το 2014, έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Getty Images for The Met Museum

“Έχω ακούσει από τόσους ανθρώπους ότι έχεις παντρευτεί στα κρυφά!” λέει η Khloé στη μητέρα της με εκείνη να απαντά με ένα γελάκι: “Όχι, δεν έχω παντρευτεί στα κρυφά“. Η 37χρονη τηλεπερσόνα επιμένει: “Να δω τα χέρια σου” και το βλέμμα της επικεντρώνεται στο τεράστιο κίτρινο πολύτιμο λίθο στο δάχτυλο της Jenner. “Κι όμως, έτσι φαίνεται!” επιμένει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corey Gamble (@coreygamble)

Η 66χρονη momager αντιδρά: “Σταμάτα! Πιστεύεις ότι θα παντρευόμουν και δεν θα έκανα ένα τεράστιο πάρτι;”. Ωστόσο, η κόρη της δεν ικανοποιείται από τις διαβεβαιώσεις και επιμένει υποστηρίζοντας ότι άκουσε τη φήμη “από τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corey Gamble (@coreygamble)

“Όχι, Khloé, δεν έχω κάνει μυστικό γάμο. Ορκίζομαι στον Θεό, σε όλα μου τα παιδιά και στον μπαμπά!” απαντά τελικά η Kris και έτσι καθησυχάζει την κόρη της. Μπορεί η Jenner να μην έχει ανταλλάξει γαμήλιους όρκους με τον 41χρονο Gamble.

Keywords
Τυχαία Θέματα