Justin Bieber-Hailey Bieber: “Έφαγαν” πόρτα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

10:16 8/6/2022 - Πηγή: InStyle

“Πόρτα” έφαγαν οι Justin Bieber και Hailey Bieber σε πολυτελές εστιατόριο της Νέας Υόρκης, καθώς δεν είχαν κάνει κράτηση. Προφανώς, στη Νέα Υόρκη δεν έχει σημασία πόσο διάσημος είναι κάποιος, αλλά πόσο… τυπικός.

Ο popstar και το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκαν στο πασίγνωστο εστιατόριο του Μανχάταν, το “Carbone” χωρίς πρώτα να έχουν φροντίσει να κάνουν κράτηση.

The
Image Direct

Σύμφωνα με το ΕΤ, η Hailey και ο Justin είχαν τη μεταχείριση που θα είχε ο καθένας που θα προσπαθούσε να μπει στο συγκεκριμένο εστιατόριο χωρίς κράτηση, τους έδειξαν την έξοδο. Όπως είπε πηγή στο ΕΤ, “η Hailey και ο Justin λατεύουν τη Νέα Υόρκη. Τους αρέσει να πηγαίνουν σε εστιατόρια και να κάνουν αγορές”.

Ωστόσο, όταν προσπάθησαν να μπουν στο πολυτελές ιταλικό εστιατόριο, μετά τη συναυλία του Bieber στο Barclays Center στο Μπρούκλιν, δέχθηκαν την ευγενική απόρριψη.

Gotham/GC Images

Πάντως, το διάσημο ζευγάρι δεν άφησε την απόρριψη να τού χαλάσει τα σχέδια για ένα λουκούλλειο δείπνο και έτσι επέλεξε το άλλο διάσημο εστιατόριο λίγο πιο κάτω, το Cipriani Socialista, και όπως προσθέτει η ίδια πηγή, πέρασαν καταπληκτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα