Kate Middletοn: Ο άνθρωπος-κλειδί πίσω από τo στιλ και την ατζέντα της πριγκίπισσας της Ουαλίας

18:30 30/1/2024 - Πηγή: InStyle

H Kate Middleton αποτελεί μία από τις πιο προβεβλημένες γυναίκες του Ηνωμένου Βασιλείου ως σύζυγος του πρίγκιπα William και μέλλουσα βασίλισσα. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βασιλική οικογένεια το ενδιαφέρον στράφηκε πάνω της και εκείνη φροντίζει να αντεπεξέρχεται στο έπακρο στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της. Ωστόσο, έχει και σημαντική βοήθεια. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει στο πλευρό της μία έμπιστη συνεργάτιδα που

ξέρει να καλύπτει τα νώτα της και να τη στηρίζει.

Η Natasha Archer συνεργάζεται με την Kate Middleton περισσότερα από δέκα χρόνια. Είναι η προσωπική της βοηθός και στιλίστρια. Την Κυριακή εθεάθη να φεύγει από το νοσοκομείο όπου η πριγκίπισσα νοσηλεύτηκε για 14 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Ήταν, μάλιστα, από τους λίγους έμπιστους ανθρώπους που επισκέφτηκαν την Kate στη διάρκεια της νοσηλείας της στην κλινική στο Μέιφερ.

In a world full of Kardashians, Be a Kate Middleton.

This woman is the epitome of class and elegance. It never goes out of style. pic.twitter.com/g6RxPbiBHm

— Megimmaculate (@megimmaculate) January 29, 2024

Χθες το απόγευμα, το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η πριγκίπισσα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ, όπου θα συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Η μητέρα δύο παιδιών Natasha, η οποία είναι παντρεμένη με τον βασιλικό φωτογράφο Chris Jackson, ήταν στο πλευρό της Kate σε μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα της ζωής της την τελευταία δεκαετία, από τις γεννήσεις των τριών παιδιών της μέχρι περιοδείες στο εξωτερικό.

Kate Middleton stylist Natasha Archer made member of the Royal Victorian Order https://t.co/5DP7EkrkAG pic.twitter.com/5L9VYDQJut

Mirror Royal (@MirrorRoyal) May 3, 2019 Πώς η Natasha έγινε στιλίστρια της Kate

Η Natasha Archer άρχισε να εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια το 2007 – αφού αποφοίτησε από το King’s College με πτυχίο στις ισπανόφωνες σπουδές. Είχε φοιτήσει στο ιδιωτικό οικοτροφείο Uppingham School στο Λέστερ, όπου πήρε A-Levels στα αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά και τέχνη.

Η στιλίστρια, που ζει στο Barnes του Λονδίνου, βρήκε την πρώτη της δουλειά ως προσωπική βοηθός στο παλάτι του Κένσινγκτον, και δούλευε για τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry.

Μετά τον γάμο το 2011, η Natasha άρχισε να συνεργάζεται με τη δούκισσα του Κέμπριτζ τότε. Το 2014, προήχθη στη θέση της προσωπικής στιλίστριας της Kate και λέγεται ότι είναι ο εγκέφαλος πίσω από την γκαρνταρόμπα της για την επιτυχημένη περιοδεία των Κέμπριτζ στην Αυστραλία. Σύμφωνα με το Grazia, η Natasha προσλήφθηκε για να κάνει την γκαρνταρόμπα της Kate να δείχνει πιο “βασιλική”, σύμφωνα με το αίτημα της αείμνηστης βασίλισσας.

Kate Middleton’s Australia tour may be done but her style secrets continue to trickle in… http://t.co/4428DaPtmM pic.twitter.com/KbHFCAc8wA

Glamour Fashion (@glamour_fashion) May 4, 2014

Μια πηγή δήλωσε τότε στο περιοδικό μόδας: “Ο βασικός ρόλος της Natasha είναι αυτός της προσωπικής βοηθού, αλλά τους τελευταίους μήνες βοηθά την Kate και ως σύμβουλος στιλ. Η Natasha και η Kate τα πάνε πολύ καλά. Πάντα υποστήριζε και συμβούλευε την Kate – και η δούκισσα λατρεύει το στιλ της Natasha, οπότε φάνηκε προφανής ο διορισμός. Η Natasha βοήθησε την Kate να διαλέξει ρούχα για την περιοδεία [στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία]”.

Εκείνη την εποχή, αναφέρθηκε ότι η Natasha ψώνιζε συχνά στο διαδίκτυο για την γκαρνταρόμπα της Kate – ιδιαίτερα από τα ASOS και Topshop.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η Natasha και η Kate εθεάθησαν να απολαμβάνουν μαζί ένα βράδυ εκτός βασιλικών καθηκόντων, όταν παρακολούθησαν έναν αγώνα ράγκμπι με τον πρίγκιπα William.

My goodness – did you know that Natasha Archer was Kate Middleton’s stylist? #TheArchers pic.twitter.com/QUaL2yVY0O

David Whewell (@DavidWhe) June 14, 2020 Αναβάθμισε το στιλ του πρίγκιπα William

Εκτός από την επιμέλεια της γκαρνταρόμπας της Kate και τη βοήθεια με τις υποχρεώσεις της, αναφέρθηκε ότι η Archer, λάτρης της Jenny Packham, έλαβε εντολή να αναβαθμίσει το στιλ του πρίγκιπα William.

Για την περιοδεία στον Καναδά, η 29χρονη τότε στιλίστρια, πρόσθεσε λινά σακάκια και πουλόβερ από τις εταιρείες J Crew, Jaeger και Reiss, την αγαπημένη της μάρκα high street.

Kate Middleton and Prince William continued their royal tour of Canada yesterday! https://t.co/lbeTNM40rf pic.twitter.com/TnQIw4CJZg

— JustJared.com (@JustJared) October 1, 2016

Η Natasha φέρεται να διαβεβαίωσε τον πρίγκιπα, τότε 34 ετών, ότι απλώς τον βοηθούσε να “επεξεργαστεί” και να “φρεσκάρει” την γκαρνταρόμπα του. Για τις πιο επίσημες περιστάσεις, ο William έφτιαχνε κοστούμια από τον ράφτη Savile Row Gieves & Hawkes, ένα στιλ που προτιμούσε ο πατέρας του.

Εκείνη την εποχή, αναφέρθηκε ότι η Natasha ήταν υπεύθυνη για την απαλλαγή από τα λευκά αθλητικά παπούτσια Asics του πρίγκιπα William – τα οποία φορούσε για το μεγαλύτερο μέρος μιας δεκαετίας.

Μια πηγή δήλωσε: “Δεν θα τον ξαναδείτε να τα φοράει σύντομα”.

Ενθάρρυνε την Kate να βγει από το comfort zone της

Μετά την επιτυχία της περιοδείας στην Αυστραλία, αναφέρθηκε ότι η Natasha άρχισε να ενθαρρύνει την Kate να πειραματιστεί περισσότερο με την γκαρνταρόμπα της.

Το 2016, η Natasha συνόδευσε επίσης την Kate στην περιοδεία της στον Καναδά – και ήταν υπεύθυνη για μερικές από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της από το ταξίδι, συμπεριλαμβανομένου ενός κατακόκκινου κοκτέιλ φορέματος της Preen.

#DuchessofCambridge Kate Middleton wows on Canada tour: Her diet, #beauty & workout secrets. #royals #KateMiddleton https://t.co/8we68I1Dqi pic.twitter.com/kYOTwNNvFs

— Celeb Health Fitness (@CelebHealthFit) September 27, 2016

Ένας εσωτερικός συνεργάτης είχε δηλώσει στο Vanity Fair: “Αρχικά η Kate ήταν απρόθυμη να προβάλλεται ως fashion icon, αλλά τώρα το απολαμβάνει. Η Tash βοηθάει στην εξεύρεση κάποιων ρούχων. Ψωνίζει πολλά για την Kate στο διαδίκτυο και παίρνει εκατοντάδες φορέματα για να τα δοκιμάσει η Kate.“

Και είχε σημειώσει: “Έπεισε την Kate να πάρει περισσότερα ρίσκα. Η Kate έχει αρχίσει πραγματικά να ανεβάζει το επίπεδο της μόδας“.

Το 2019, επαινέθηκε ιδιαίτερα για το στυλ της κατά τη διάρκεια της ιστορικής βασιλικής περιοδείας της στο Πακιστάν μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα William, αλλά το “μυστικό όπλο” της στιλίστριας Natasha Archer έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Η Natasha ήταν αυτή που σύστησε την Kate στην πολυαγαπημένη Πακιστανή σχεδιάστρια Maheen Khan, αφού βρήκε τα σχέδιά της στο O’Nitaa, στο Chelsea Green του Λονδίνου, και ήρθε σε επαφή με την 74χρονη για να δημιουργήσει μερικά κομμάτια κατά παραγγελία για την πριγκίπισσα.

History in the making, as the World witnesses an emerging and progressive image of Pakistan, backed by the Royal visit of Duke and Duchess of Cambridge. This is first Royal visit since 2005; Pakistan warmly welcomes Prince Williams and Princess Kate Middleton#RoyalVisitPakistan pic.twitter.com/jOnYEGNY46

— Developing Pakistan (@developingpak) October 14, 2019

Η Maheen, η οποία έχει χαρακτηριστεί Coco Chanel της Ανατολής, ήταν υπεύθυνη για τρία από τα σύνολα της δούκισσας κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Η Maheen δημιούργησε κατά παραγγελία μια μπλε κουρτά και ένα παντελόνι, κεντημένα στο χέρι με λευκό μετάξι και πέρλες, για να φορέσει η δούκισσα κατά την επίσκεψή της στο Model College του Ισλαμαμπάντ.

“Ήταν αρκετά απλό, καθώς μου δόθηκε μια οδηγία, αλλά μου δόθηκε η ελευθερία να δημιουργήσω αυτό που πίστευα ότι θα ήταν κατάλληλο“, αποκάλυψε.

Η Natasha είναι τόσο έμπιστο μέλος του προσωπικού που ήταν ένα από τα λίγα άτομα που επισκέφθηκαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τη γέννηση των τριών παιδιών της στην πτέρυγα Lindo στο Λονδίνο.

https://t.co/l59Sh4cBWx Natasha Archer, Perempuan Dibalik Penampilan Memukau Kate Middleton https://t.co/oLPeKF6HKk pic.twitter.com/gxqvrQ0TxQ

— Kavling Tanah (@hebatkavling) April 25, 2016

Τον Ιούλιο του 2013, η στιλίστρια εθεάθη να μπαίνει στο νοσοκομείο για να δώσει στην Kate το μπλε πουά φόρεμα Jenny Peckham που είχαν επιλέξει για τη δημόσια εμφάνιση.

Το 2017, η Natasha παντρεύτηκε τον Chris Jackson – ο οποίος είναι ο βασιλικός φωτογράφος της Getty.

Στο πλαίσιο του ρόλου του, ο σύζυγος της Natasha συνοδεύει τακτικά τον βασιλιά και τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας σε επίσημες βασιλικές υποχρεώσεις.

IT’S A BOY!! Kate Middleton gives birth to baby boy weighing 8lb 7oz with Prince William by her side at Lindo Wing @KensingtonRoyal #royalbaby3 #RoyalBabyBoy pic.twitter.com/2JyAazaFrC

— The Beauty Insiders (@beautyinsiders) April 23, 2018

Το ευτυχισμένο ζευγάρι επέλεξε τον φωτογράφο Matt Porteous – ο οποίος έχει δεσμούς με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας – για να απαθανατίσει την ξεχωριστή τους ημέρα.

Ο φωτογράφος έχει επίσης απαθανατίσει αρκετές σημαντικές περιστάσεις για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας όλα αυτά τα χρόνια – συμπεριλαμβανομένης της ανάρτησης για τη Γιορτή της Μητέρας πέρυσι και των τρίτων γενεθλίων του πρίγκιπα George.

τον Δεκέμβριο του 2018, επιβεβαιώθηκε ότι η Natasha Archer είχε προσκληθεί να γίνει μέλος του Βασιλικού Τάγματος της Victoria για την προσφορά της στη βασιλική οικογένεια.

Keywords
ανθρωπος, ατζεντα, kate middleton, prince william, vanity fair, coco chanel, middleton, william, world, full, woman, class, style, twitter, jackson, member, royal, order, https, mirror, school, δουκισσα, australia, http, glamour, fashion, νέα, asos, topshop, david, jenny, crew, reiss, canada, yesterday, october, row, asics, zone, diet, health, fitness, vanity, icon, στυλ, khan, chelsea, green, history, image, pakistan, duke, cambridge, princess, coco, chanel, μπλε, εμφάνιση, baby, beauty, victoria, προσφορες, διορισμος, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, first world's fair, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, αλλαγη ωρας 2013, glamour, october, asos, khan, αθλητικα, αθλητικα παπουτσια, αυστραλια, γιορτη της μητερας, δουλεια, ιταλικα, λονδινο, μητερα, πλαισιο, ρουχα, φορεματα, asics, chanel, icon, jenny, topshop, βοηθεια, βραδυ, γεγονοτα, γινει, δειχνει, δωσει, διαδικτυο, δοθηκε, εγινε, ελευθερια, εμφάνιση, εξιτηριο, εποχη, επιτυχια, ετων, τεχνη, ζωης, ισπανικα, κοκτειλ, κοστουμια, λευκα, μηνες, μπλε, νωτα, παντα, κοιλια, οικογενεια, πακισταν, παπουτσια, πηγη, πτυχιο, ρολο, συζυγο, στυλ, σχεδια, τρια, χερι, green, australia, baby, beauty, health, cambridge, canada, chelsea, class, coco chanel, coco, crew, http, diet, duke, david, εγκεφαλος, εμφανισεις, royal, fashion, fitness, full, γιορτη, https, style, ιδιαιτερα, image, jackson, kate middleton, κυριακη, λευκο, member, middleton, mirror, νοσοκομειο, order, woman, pakistan, prince william, princess, reiss, row, school, ταξιδι, vanity fair, victoria, vanity, βοηθος, william, world, ζευγαρι, zone
Τυχαία Θέματα