Kate Middleton: Έλιωσε καρδιές με την έκπληξη που έκανε στους ακολούθους της

21:39 8/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton επεφύλασσε μια έκπληξη σε ακολούθους της, κάνοντας τις καρδιές τους να λιώσουν. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έχει αποσυρθεί από τα πριγκιπικά της καθήκοντα, καθώς υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, εξέπλησε μια θαυμάστριά της που της είχε στείλει μήνυμα για “ταχεία ανάρρωση”.

Η Kate θέλησε να ανταποδώσει τις ευχές στέλνοντας ευχαριστήρια κάρτα κάτι που έκανε την ακόλουθό της να ενθουσιαστεί και να μοιραστεί τη χαρά της στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

H βασιλική θαυμάστρια μοιράστηκε στο Χ τη γλυκιά ιστορία της, ότι έλαβε μια ευχαριστήρια κάρτα από το Παλάτι του Κένσινγκτον, το γραφείο που είναι υπεύθυνο για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η χρήστρια έγραψε στο X ότι έστειλε στην Kate ένα γράμμα για περαστικά αφού ανακοινώθηκε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου. Η θαυμάστρια είπε: “Της έστειλα μια κάρτα με τις ειλικρινείς ευχές μας (της οικογένειάς μου και εμένα) για θεραπεία και φυσικά άφθονη αγάπη”.

Back in January when we were informed our beautiful Princess of Wales had undergone surgery I sent her a card with our (my family and I) sincerest best wishes for healing and of course an abundance of love.

Today I received this beautiful acknowledgement and I can honestly say… pic.twitter.com/iMX4WKTGyS

— Allexmarie (@AllexmarieHoll1) April 6, 2024

Πρόσθεσε ότι το περασμένο Σάββατο, 6 Απριλίου, έλαβε το γράμμα από το Παλάτι του Κένσινγκτον και αστειεύτηκε ότι ο σύζυγός της νόμιζε ότι μπορεί να ήταν πρόσκληση για ένα βασιλικό πάρτι στον κήπο. Η χρήστρια πρόσθεσε: “Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη αναγνώριση και μπορώ ειλικρινά να πω ότι θα το φυλάξω σαν θησαυρό σε όλη μου τη ζωή.

“Ο φάκελος γράφει Παλάτι Κένσινγκτον στο πίσω μέρος. Ο σύζυγος νόμιζε ότι θα έπρεπε να βγάλει το κοστούμι του για ένα πάρτι στον κήπο (ανόητε), αλλά είναι εξίσου εκστασιασμένος με εμένα που έλαβα αυτή την όμορφη και πολύτιμη κάρτα. Συνεχείς προσευχές και ίαση στην όμορφη πριγκίπισσα της Ουαλίας μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα